i3-2130 Sistem için PSU önerisi

Sıfır bir güç kaynağı almaya gerek yok ikinci elden bir tane 300 watt düşürmen yeterli olacaktır. Boş yere masraf yapma diye söylüyorum.

Bunu aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-12-22-14-14-30-381_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-12-22-14-14-30-381_com.whatsapp.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 34
Dostum bu 250 watt çok düşük almışsın ekran kartının TDP'si çok düşük ise kurtarabilir. Ancak yüke bindiğinde kapanma ihtimali var eğer olursa şaşma ayrıca evereseden uzak dur dememe rağmen onu almışsın. Geçmiş olsun eğer kasanızda patlarsa ve bir daha kullanamazsanız lütfen şaşmayın.

Ben 8 yıl 200w casper kullandım. 8 Yılın sonunda patladı. 250w sıfır bir PSU patlamaz. Aynı markadan arkadaşımda var 4 yıldır kullanıyor sorunsuz. Dinamit sanmaya gerek yok. Asus gibi markalara verecek para da yok.
Üstelik 8 yıllık bir kasa. Böyle bir kasaya öyle markalar alıp para vermeye gerek yok.

Ben 8 yıl 200W Casper kullandım. 8 yılın sonunda patladı. 250W sıfır bir PSU patlamaz. Aynı markadan arkadaşımda var 4 yıldır kullanıyor sorunsuz. Dinamit sanmaya gerek yok. ASUS gibi markalara verecek para da yok.
Üstelik 8 yıllık bir kasa. Böyle bir kasaya öyle markalar alıp para vermeye gerek yok.

Peki kendinize güveniyorsanız bir sorun yok. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı