i3 3220 Sistemde W11 sıkıntı çıkarır mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11'e çok fazla geçmek istiyorum fakat işlemcim desteklemiyor, anakartımda sadece legacy çalıştırıyor diye biliyorum fakat UEFI seçeneği var. MBR disk bölümleme seçeneği destekleniyor. W11 kursam bilgisayara zarar verir mi, problem yaşanır mı, FPS düşüklüğü yaşar mıyım?
Sistem:
GT 1030.
i3 3220.
8 GB DDR3 1333 RAM.
Not: TPM 2.0 zaten yok, Valorant gibi oyunlarda problem yaşanır mı? Çoğu oyunu Steam'den oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Lubuntu kurun. Hem çok iyi performansı olur hem de Steam'de CS:GO falan oynayabilirsiniz native olarak. Linux desteği olmayan oyunlarda, Wine (işlemcinin ne yapacağını bilmiyorum ama) GT 1030'un Windows'un DX9/DX11'de vereceği performansın daha fazlasını verebilir Vulkan sayesinde.

Merhaba, Windows 11'e çok fazla geçmek istiyorum fakat işlemcim desteklemiyor, anakartımda sadece legacy çalıştırıyor diye biliyorum fakat UEFI seçeneği var. MBR disk bölümleme seçeneği destekleniyor. W11 kursam bilgisayara zarar verir mi, problem yaşanır mı, FPS düşüklüğü yaşar mıyım?
Sistem:
GT 1030.
i3 3220.
8 GB DDR3 1333 RAM.
Not: TPM 2.0 zaten yok, Valorant gibi oyunlarda problem yaşanır mı? Çoğu oyunu Steam'den oynuyorum.

Çok problem yaşarsınız Windows kendisi söylüyor desteklemiyorsa geçmeyin bende zamanında böyle bir sistemle Windows 10a geçmek istemiştim zamanında bilgisayarım çökmüştü.

Pekala, fakat linux hakkında hiçbir bilgim yok. Ayrıca Windows'da lisansım var. Yinede cevabın için teşekkür ederim.
Neyse, vazgeçtim. Galiba w10 devam edeceğim. Tam sürümü çıktığında geçerim her halde.

Pekala, fakat Linux hakkında hiçbir bilgim yok. Ayrıca Windows'da lisansım var. Yine de cevabın için teşekkür ederim.
Neyse, vazgeçtim. Galiba Windows 10 devam edeceğim. Tam sürümü çıktığında geçerim her halde.

Tam sürüm çıktı zaten fakat dediğim gibi geçmeyi başarsanız bilr ramlarınızı 4 GB Windows alıyor alıyor derken kullanıyor zaten 4 GB RAM kalıyor geriye ama eğer çok geçmek istiyorsanız gündelik bir kullanım için geçebilirsiniz.

Tam sürüm çıktı zaten fakat dediğim gibi geçmeyi başarsanız bilr ramlarınızı 4 GB Windows alıyor alıyor derken kullanıyor zaten 4 GB RAM kalıyor geriye ama eğer çok geçmek istiyorsanız gündelik bir kullanım için geçebilirsiniz.
FPS'ten kaybım olur bence. Bu yüzden geçmeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı