i3-3220 ve GTX 570 darboğaz yapar mı?

@Arvedui @NoBMPR R8 Hocam peki size şöyle bir soru sorsam:
400W Asus PSU var şu an kasamda, GTX 570 i besleyip beslemeyeceğinden şüpheliyim o yüzden i3-3220 de bir süreliğine idare etmek istiyorum. Benim bahsettiğim i5-2400s veya sizin bahsettiğiniz i5-3470 in güç tüketim değerleri i3-3220 den daha yüksek olmaz mı?

Psu yetersiz kalir ayrica idare olarak kullanabilirsin rx570 degil gtx 570 bu kart.

Psu yetersiz kalir ayrica idare olarak kullanabilirsin rx570 degil gtx 570 bu kart.
Çok teşekkür ederim hocam. Malzemeler elime geçtiğinde bilgisayarı toplayıp tekrar buraya ne durumda olduğunu yazacağım. Önceki kartım HD 6570 in güç girişi yoktu, bu kart 12 pinli olduğu için 2 tane 6 pin dönüştürücü molex kablo da satın aldım onlarla güç vermeyi düşünüyorum.

Intel 2 senede bir soket değiştiği için neyin neye takıldığını karıştırmışım. O zaman 3770 gibi bir işlemci almaya çalış ki değiştirdiğine değsin. 400 W PSU ile sorun olacağını sanmıyorum.
Güvenilir bir yöntem değil. GTX 570 yerine bir iki nesil daha güncel bir kart bulabilir misiniz mesela GTX 750.

GTX 570 in daha performanslı olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda PSU yu hatta işlemciyi dahi değişebilirim, planlarım var fakat şu an için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…