MSI GTX 760 ekran kartı var fakat tam performans alamıyorum.
PUBG'de normalde 1366X768 çözünürlükte ve ayarların hepsi orta, bir tek doku yüksek ( varsayılan ayarlar ) en yüksek 80, en düşük 50 FPS alıyorum. Bazen öyle bir oluyor ki oyunun ayarlarını en düşüğe çeksem bile FPS 50'ye zor geliyor, oynanmaz bir hal alıyor. Bir diğer örnek ise CS:GO'dan vereyim.
1366X768 ve ultra ayarlara ektiğim zaman en fazla bak en fazla 150 FPS. 150'yi kesinlikle geçmiyor. En düşüğe çeksem bile FPS 200. Bu sefer de 200'ü geçmiyor. Sıcaklık değerleri normal.
Bu neden kaynaklı olabilir? PSU'dan mı, işlemciden mi? Yardımcı olur musunuz lütfen? Şimdiden teşekkür ederim.
PSU'nun marka ve modeli nedir?
CS:GO'da bir sorun yok, normal değerler. PUBG'de sorunu yaşadığınızda MSI Afterburner'ın OSD'si açıkken görüntü çekin ve konuya ekleyin.
PSU'nun marka ve modeli nedir?
CS:GO'da bir sorun yok, normal değerler. PUBG'de sorunu yaşadığınızda MSI Afterburner'ın OSD'si açıkken görüntü çekin ve konuya ekleyin.
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın ; power supply markası nagas AO350(SY-500) +80 plus sertifikası var. yardımcı olurmsunuz osd değlerleri normal.
birde bendeki bu sisteme msi gtx970 taksam sıkıntı çıkarmı youtube da baskası takmıs sorun olmamış ama yardımcı olurmusun acaba.