i3 3320 HD 6850 sistemde ekran kartı mı işlemci mi değişmeli?

Emirztrk

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı: Sapphire Radeon HD 6850, 8 GB RAM, anakart: ASUS H61-MK, işlemci: Intel Core i3-3220 hangisini değiştirmeliyim? 1000 TL bütçem var ve sadece oyun oynuyorum teşekkürler.

Ekran kartı: Sapphire Radeon HD 6850, 8 GB RAM, anakart: ASUS H61-MK, işlemci: Intel Core i3-3220 hangisini değiştirmeliyim? 1000 TL bütçem var ve sadece oyun oynuyorum teşekkürler.
Ben olsam şöyle yaparım, ilk başta temiz bir 3. nesil i5e geçer, eski işlemcimi satarım, artan para cepte dursun. Sonra bir süre bekler, ekran kartımı da satar ki hızlı satılıyor, hem elde kalan parayla hem de kartı sattığım parayla yeni bir kart alır, ikisini de birden değiştirmiş olurum. 1000 lirayı sadece tek bir komponente harcamak, çok kötü olur.
Bildirime geri geldim şunu da demek istiyorum, bu süreçte en fazla 5-6 gün ekran kartsız kalırsın bak en fazla. Bu süreçte de işlemcinin onboardından görüntü alır, işini görür pc'siz kalmazsın. Sonuç ise neredeyse sıfır baştan yapılmış bir sistem. Baya da gider. Ama HD 6850 nin üstüne çıkacak bir kartı makul fiyatta bulmak çok kolay değil, ona göre, hesabı kitabı önceden iyi yapmak gerek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı