i3-4005U - GT 710M sistem Valorant'ta kaç FPS alır?

Beyler cevap verirseniz sevinirim bende
İ3 4005u
Intel HD grafik family yazıyor ama araştırdım 4400
8 gb ram takacam ddr3l 1600 MHz
Ssd 120 takacam
Kaç fps verir sizce
Bu arada görev yöneticisinde 2.5gb gözüküyor gpu bölümünde paylaşımlı sanırım

80 90a çıkar çözünürlüğü düşürürsen.
En düşük ayarlarda şu sistemle 60 göremez miyim o 90 çıkarsa bu 60 çıkmaz mı
İ3 4005u
Intel HD grafik family yazıyor ama araştırdım 4400 diyorlar
8 gb ram takacam ddr3l 1600 MHz
Ssd 120 takacam
Kaç fps verir sence
Bu arada görev yöneticisinde 2.5gb gözüküyor gpu bölümünde paylaşımlı sanırım

Cevap verirseniz sevinirim bende.
i3 4005U.
Intel HD grafik family yazıyor ama araştırdım 4400
8 GB RAM takacağım DDR3L 1600 MHz.
SSD 120 takacağım.
Kaç FPS verir sizce.
Bu arada görev yöneticisinde 2.5GB gözüküyor GPU bölümünde paylaşımlı sanırım.

En düşük ayarlarda şu sistemle 60 göremez miyim o 90 çıkarsa bu 60 çıkmaz mı?
i3 4005U.
Intel HD grafik family yazıyor ama araştırdım 4400 diyorlar.
8 GB RAM takacağım DDR3L 1600 MHz.
SSD 120 takacağım.
Kaç FPS verir sence.
Bu arada görev yöneticisinde 2.5GB gözüküyor GPU bölümünde paylaşımlı sanırım.

Hocam PC yenileyeli 2 yılı geçti aktif olarak eski sistemi kullanmıyorum yani bir bilgim yok ama güncellemeler ile daha da sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorum yanlış olabilir
Mümkün mertebe imkanınız var ise yeni bir PC almanızı öneriyorum.
2. el 7-8k civarına toplayabilirsiniz Valorant ve benzeri oyunları oynamak için.

Hocam PC yenileyeli 2 yılı geçti aktif olarak eski sistemi kullanmıyorum yani bir bilgim yok ama güncellemeler ile daha da sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorum yanlış olabilir
Mümkün mertebe imkanınız var ise yeni bir PC almanızı öneriyorum.
2. el 7-8k civarına toplayabilirsiniz Valorant ve benzeri oyunları oynamak için.
Hocam çok iyi söylemişsiniz fakat suanda gerçekten para konusunda biraz sıkışığım ben 5k gibi bir fiyata ikinci el ryzen 5 2600 sistem topladım (almadım) 750 ti kötü olabilir fakat yinede benim işimi çok iyi görür valo oynarım zaten bilgisayarda o kadar vakit geçiren biri de değilim ama o 5k da sıkıntı olduğu icin suanlık onu bile alamadım elimdeki olan bununla biseyler yapmaya çalışıyorum 5-6 k’ya topladıgm sistem sadece önemli bileşenlere sahip sistem cpu gpu anakart ram ssd psu tabi stok soğutucu bunların daha diğer küçük şeyleri de var onlarda lazım uzay montaj kasasız diye düşündüm fakat onuda alamıyorum suanlık

Hocam çok iyi söylemişsiniz fakat şu anda gerçekten para konusunda biraz sıkışığım ben 5K gibi bir fiyata ikinci el Ryzen 5 2600 sistem topladım (almadım) 750 Ti kötü olabilir fakat yine de benim işimi çok iyi görür Valorant oynarım zaten bilgisayarda o kadar vakit geçiren biri de değilim ama o 5K da sıkıntı olduğu icin suanlık onu bile alamadım elimdeki olan bununla bir şeyler yapmaya çalışıyorum 5-6 K'ya topladıgm sistem sadece önemli bileşenlere sahip sistem CPU GPU anakart RAM SSD PSU tabii stok soğutucu bunların daha diğer küçük şeyleri de var onlarda lazım uzay montaj kasasız diye düşündüm fakat onu da alamıyorum suanlık.

Anladım hocam.
Söylediğiniz gibi 8 GB RAM yapabilirsiniz hatta yapabiliyorsanız 16 yapmanız daha iyi bile olabilir tam emin değilim SSD de güzel olur.
Bir deneyin ama çok memnun kalacağınızı düşünmüyorum
Bu eski konu olduğu için bence yeni bir konu açın daha bilgili kişiler size tavsiye verecektir.

Anladım hocam.
Söylediğiniz gibi 8 GB RAM yapabilirsiniz hatta yapabiliyorsanız 16 yapmanız daha iyi bile olabilir tam emin değilim SSD de güzel olur.
Bir deneyin ama çok memnun kalacağınızı düşünmüyorum
Bu eski konu olduğu için bence yeni bir konu açın daha bilgili kişiler size tavsiye verecektir.
Açtım hocam
Ama herkes max 30 fps görürsünüz diyor ve savaşta 30 verse şükret diyor Chatgpt yardım aldım dedi arka planı temizle en düşük ayarları kullan oyunun dosyalarındanda düşür 50-60 görürsün diyor ama savaşta yine kasacak diyor yani zevk vermez diyor yapacak bişey yok şimdilik Böyle idare edeceğiz

Açtım hocam.
Ama herkes Max 30 FPS görürsünüz diyor ve savaşta 30 verse şükret diyor ChatGPT yardım aldım dedi arka planı temizle en düşük ayarları kullan oyunun dosyalarındanda düşür 50-60 görürsün diyor ama savaşta yine kasacak diyor yani zevk vermez diyor yapacak bir şey yok şimdilik böyle idare edeceğiz.

Benim eski bilgisayar savaşa bile girmiyordu :D
4 GB ve HDD olduğu için tabii.
Siz denemek istiyorsanız deneyin ama dediğim gibi memnun olacağınızı sanmam.
Ama PC hızlanır eğer HDD varsa sizde de.
En azından Google'da gezerken veya basit işlerle uğraşırken yorulmazsınız.

Benim eski bilgisayar savaşa bile girmiyordu :D
4 GB ve HDD olduğu için tabii.
Siz denemek istiyorsanız deneyin ama dediğim gibi memnun olacağınızı sanmam.
Ama PC hızlanır eğer HDD varsa sizde de.
En azından Google'da gezerken veya basit işlerle uğraşırken yorulmazsınız.
Suan pc 4005u 4 gb ram ve hdd indirmiyorum ama 8 yapıyorum ve ssd yapıyorum o yüzden denemeyi düşündüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı