i3-4005u HD 8500M laptop FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
Ailem biraz bilgisayardan telefondan vs. çok fazla anlamıyor aldığımdan beri temizletme şansım maalesef olmadı

Hocam temizletip termal macul sıktırın
2. RAM olarak da en az 4 GB RAM takviyesi yapmaniz sistemi rahatlaticaktir SSD takarsanız oyunlarin ve sistemin açılış hızı artacaktır
 
İlk öncelikle bilgisayarın 4 GB RAM ve Windows 10'a sahip olduğu için 30 FPS olması normaldir çünkü 2 GB sistem için Windows 10 kullanır ve sana maksimum 1.5 GB RAM kalır 4 GB'a zorlarsan bilgisayar mavi ekran verebilir ve bu söylediğin oyunlar mesela LoL en az 4 GB RAM istediği için ve senin bilgisayarın maksimum 1.5 GB verebildiği için oyun tam performansını veremez sana tavsiyem 8 GB bir RAM al ve eğer imkanın varsa SSD al mümkünse M.2 SSD olsun çünkü Windows 10'da hard disk kullanmak tam bir felakettir çünkü kendimden biliyorum sistemim seninkine benziyor ve harddiskle sistemim en az 2.30 dakikada açılıyor dediğim gibi 8 GB RAM ve SSD takviyesi yaparsan iyi olabilir.
Aileme SSD ile HDD arasındaki farkı anlatamıyorum. Bi ara HDD bozuldu ve 500 GB HDD almış babam o yüzden SSD takma gibi bi ihtimalim yok zaten bilgisayarda öyle çok fazla oyunumda yok. Sadece belirttiğim oyunlar var. Bilgisayarım 40-50 saniye arası açılma süresi var.
 
Aileme SSD ile HDD arasındaki farkı anlatamıyorum. Bir ara HDD bozuldu ve 500 GB HDD almış babam o yüzden SSD takma gibi bir ihtimalim yok zaten bilgisayarda öyle çok fazla oyunumda yok. Sadece belirttiğim oyunlar var. Bilgisayarım 40-50 saniye arası açılma süresi var.

Evet aileyi bilgisayar konusunda ikna etmek imkansız hep bildiklerini yapıyorlar.
 

Geri
Yukarı