i3 4005U sisteme Windows 11 kurulur mu?

St1ckle

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB DDR3
SSD veya HDD modeli
Seagate Momentus Thin 500 GB ST500LT012 Sabit Disk
İşlemci
i3 4005
  • İşlemci i3 4005U.
  • 4 GB RAM DDR3.
Ekran kartı yok veya bilmiyorum üstünde AMD Radeon Graphics stickeri var daha önce hiç sokulmemiş sticker.
Bu sisteme Windows 11 Pro kurulur mu oyun oynamayacağım.

• İşlemci i3 4005U.
  • 4 GB RAM DDR3.
Ekran kartı yok veya bilmiyorum üstünde AMD Radeon Graphics stickeri var daha önce hiç sokulmemiş sticker.
Bu sisteme Windows 11 Pro kurulur mu oyun oynamayacağım.

Kurulmaz.

Windows 7 ne kanka şu an 8 var zaten Update etmek istiyorum diyorum.

Rufus ile TPM gibi sistem gereksinimlerini bypass ederek Windows 11 kurabilirsiniz, ancak sistemde HDD var yaşı gereğide muhtemelen okuma yazma hızları düşmüştür bu yüzden gündelik kullanımda bir akıcılık sunmaz. Sisteme SSD takarsanız Windows 11'e geçebilirsiniz, gündelik performansta sorun yaratmaz.

Peki Linux olabilir mi şu ana kadar Windows'tan başka bir şey kullanmadım.

Peki Linux olabilir mi şu ana kadar Windows'tan başka bir şey kullanmadım.

Bunu şahsi fikir olarak belirteceğim bana göre Linux kullanmak için bu işin meraklısı olmak gerekiyor, ben bir dönem deneme amaçlı 2 cihaza yükledim fakat beni fazla içine çekmemişti. Bir de Celeron N2940 işlemcili laptopta sürücü kaynaklı donma sorunu yaşıyordum, özellikle yaygın olmayan donanımda Linux geliştiricisi değilseniz yani sorunu kendiniz çözemiyorsanız geliştiricilerin bu sorunu çözmesini beklemekten başka çareniz kalmıyordu fakat ben Linux'u 2018'de kullanmayı denedim ki muhtemelen günümüzde bu tarz sorunlar yoktur. Bence yükleyip denemeniz en doğrusu.

Yazılıma merak sarıyorum ama Mint daha kolay duruyor bence kurulabilir gibi ama birinin bana yardım etmesi lazım yoksa cesaret edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…