JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2014 #31 muhendiskedibey dedi: Bütçe max. 2000 TL ama bizim amacımız mümkün olduğunca ekonomik toplamak. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye çok güzel özetlemiş olayı. Bu arada, monitör'ün çözünürlüğü ne kadar?
muhendiskedibey dedi: Bütçe max. 2000 TL ama bizim amacımız mümkün olduğunca ekonomik toplamak. Genişletmek için tıkla... @Silinen üye çok güzel özetlemiş olayı. Bu arada, monitör'ün çözünürlüğü ne kadar?
muhendiskedibey Hectopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 763 Makaleler 2 Yer Isparta - SDÜ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf 11 Mayıs 2014 #32 bahadiR^ dedi: İntel mimari konusunda AMD' den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden olması gerek.
bahadiR^ dedi: İntel mimari konusunda AMD' den daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden olması gerek.
Kaan Çamer Hectopat Katılım 16 Nisan 2014 Mesajlar 310 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #33 6 Çekirdek renderlarda yoğunlukla görülür. Gerisi marka kalitesine kalıyor bence intel.
JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2014 #34 muhendiskedibey dedi: Bizim topladığımız o kadar mı kötü ya anlamadım gitti... Genişletmek için tıkla... Kötü değil fakat daha iyisi olabilir, bunu anlatmaya çalışıyoruz.
muhendiskedibey dedi: Bizim topladığımız o kadar mı kötü ya anlamadım gitti... Genişletmek için tıkla... Kötü değil fakat daha iyisi olabilir, bunu anlatmaya çalışıyoruz.
muhendiskedibey Hectopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 763 Makaleler 2 Yer Isparta - SDÜ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf 11 Mayıs 2014 #35 JfWinks dedi: @Silinen üye çok güzel özetlemiş olayı. Bu arada, monitör'ün çözünürlüğü ne kadar? Genişletmek için tıkla... Malesef çöz. bilmiyoruz, daha doğrusu hiç bakmamış ama monitör iyi diyor bana eski tip felan değilmiş.
JfWinks dedi: @Silinen üye çok güzel özetlemiş olayı. Bu arada, monitör'ün çözünürlüğü ne kadar? Genişletmek için tıkla... Malesef çöz. bilmiyoruz, daha doğrusu hiç bakmamış ama monitör iyi diyor bana eski tip felan değilmiş.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 11 Mayıs 2014 #36 Bende i3 ve GTX 750Ti kullanıyorum. Eğer yüksek çözünürlükte yani 1920x1080'de oyun oynamıyorsanız GTX 750Ti ve i3 yeterli olacaktır. muhendiskedibey dedi: Orası öyle, yalnız benim anlayamadığım İ3 ler çift çekirdek, FX 6300 ise 6 çekirdek. Nasıl oluyorda İ3 daha iyi oluyor? Genişletmek için tıkla... i3'ün üzerinde daha fazla transistör var. Bu yüzden aynı performansı sergiliyor FX 6300 ile. Ayrıca Hyperthreading teknolojisini kullanarak 4 çekirdekli gibi çalışıyor işlemci.
Bende i3 ve GTX 750Ti kullanıyorum. Eğer yüksek çözünürlükte yani 1920x1080'de oyun oynamıyorsanız GTX 750Ti ve i3 yeterli olacaktır. muhendiskedibey dedi: Orası öyle, yalnız benim anlayamadığım İ3 ler çift çekirdek, FX 6300 ise 6 çekirdek. Nasıl oluyorda İ3 daha iyi oluyor? Genişletmek için tıkla... i3'ün üzerinde daha fazla transistör var. Bu yüzden aynı performansı sergiliyor FX 6300 ile. Ayrıca Hyperthreading teknolojisini kullanarak 4 çekirdekli gibi çalışıyor işlemci.
JfWinks Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 1.137 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2014 #37 muhendiskedibey dedi: Malesef çöz. bilmiyoruz, daha doğrusu hiç bakmamış ama monitör iyi diyor bana eski tip felan değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan maximum çözünürlüğe baksın.
muhendiskedibey dedi: Malesef çöz. bilmiyoruz, daha doğrusu hiç bakmamış ama monitör iyi diyor bana eski tip felan değilmiş. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan maximum çözünürlüğe baksın.
muhendiskedibey Hectopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 763 Makaleler 2 Yer Isparta - SDÜ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf 11 Mayıs 2014 #38 JfWinks dedi: Kötü değil fakat daha iyisi olabilir, bunu anlatmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam anlıyorum, o zaman GTX760 mı koyalım işlemci fanını çıkartıp? Bir de PSU yeter mi?
JfWinks dedi: Kötü değil fakat daha iyisi olabilir, bunu anlatmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Tamam anlıyorum, o zaman GTX760 mı koyalım işlemci fanını çıkartıp? Bir de PSU yeter mi?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 11 Mayıs 2014 #39 Fan almana gerek yok.
muhendiskedibey Hectopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 763 Makaleler 2 Yer Isparta - SDÜ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 2. Sınıf 11 Mayıs 2014 #40 JfWinks dedi: Ayarlardan maximum çözünürlüğe baksın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu ki yurtta kalıyoruz yani şu an çöz. bakma imkanımız yok ama belki evlerini arayarak öğrenebiliriz.
JfWinks dedi: Ayarlardan maximum çözünürlüğe baksın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu ki yurtta kalıyoruz yani şu an çöz. bakma imkanımız yok ama belki evlerini arayarak öğrenebiliriz.