Yahu niye anlamıyorsunuz, bana topluyor olsam ne güzel GTX770 var ama arkadaşımın oynayacağı oyunlar belli lütfen yapmayın şunu. Biz 2000 tl dedik ama ne kadar ekonomik olursa o kadar iyi.
Yahu niye anlamıyorsunuz, bana topluyor olsam ne güzel GTX770 var ama arkadaşımın oynayacağı oyunlar belli lütfen yapmayın şunu. Biz 2000 tl dedik ama ne kadar ekonomik olursa o kadar iyi.
Tamam tamam sakin azcık. Siz max. 2000 Tl diyince ne anlıyorsunuz? Belki babası diyecek çok fazla diye bunu bilemeyiz o yüzden siz deģerli insanlara başvuruyorum ki en ekonomik olarak ne toplanır diye...
Tamam ancak o gpu sayesinde çok da iyi render da alırsınız. AMD işlemcileri kötülemekten bıkmadınız. Hangisini kullandınız da kötüleyebiliyorsunuz? Ayrıca eğer ne kadar az o kadar iyiyse bütçe 2000tl demeyin. 2000tl bütçe derseniz elbette ki o kadara toplarlar. Ayrıca kimsenin burada size yardım etme zorunluluğu yok. Madem ne kadar ucuz o kadar iyi, kendiniz toplayın öyleyse. İnsanların mesajlarını böyle saçma saçma yanıtlayacaksanız konu açmanıza gerek yok. Vakit nakittir. Eğer böyle devam edecekseniz konu kilit.