i3 4150 ve GTX 270 Sistem Yükseltme

adem akçura

Hectopat
Daha fazla  
Benim 2 veya 3 sene önce toplamış olduğum bir sistemim var ama şu an isteklerimi karşılamıyor.
CS GO'da (1920x1080) ekran kartı çok ısınıyor ve hatta bu ısıdan kaynaklı bir anda ekran gidiyor.

Anakart DDR3 Asus, RAM kingston (soğutması eski tip) 6 GB. Güç kaynağı herhalde 500W olması lazım.

Benim şu an çok fazla bir bütçem yok.
Bir ekran kartı ve işlemci almam lazım. 1050 alıcaktım hem ucuz hem performansı güzel ama işlemcim darboğaz falan yapar dediler.

Son olarak;
Anakartım DDR3 olduğundan yeni toplayacağım ekipmanları görmeme sorunu yaşar mıyım? Anakart da almam gerekiyor mu?

Benim 2 veya 3 sene önce toplamış olduğum bir sistemim var ama şu an isteklerimi karşılamıyor.
CS GO'da (1920x1080) ekran kartı çok ısınıyor ve hatta bu ısıdan kaynaklı bir anda ekran gidiyor.

Anakart DDR3 Asus, RAM kingston (soğutması eski tip) 6 GB. Güç kaynağı herhalde 500W olması lazım.

Bir ekran kartı ve işlemci almam lazım. 1050 alıcaktım hem ucuz hem performansı güzel ama işlemcim darboğaz falan yapar dediler.

Son olarak;
Anakartım DDR3 olduğundan yeni toplayacağım ekipmanları görmeme sorunu yaşar mıyım? Anakart da almam gerekiyor mu?
Anakart alman gerekmez 1050 Ti'de alabilrisin sorun olmaz kardeşim. i3 4160 ile RX 480 kullanan var darboğaz az oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son olarak;
Güç kaynağı 12v kanalından kaç w veriyor ?
AMD tarafından :
RX 460 veya RX 560 (mayısta çıkacağı söyleniyordu)
Nvidia tarafından :
GTX 1050 alabilirsin
Biraz darboğaz olabilir !

GTX1050 Tİ ve G4560...

Dediğim Gbi Çok Fazla bütçem Yok Ne kadar Ucuza Kapatabilrim Diye Düşünüyorum

1050 ile fazla darboğaz yapmaz, 1050 Ti da alabilirsiniz. Güç kaynağınız umarım yeterli gelir, o konuda emin değilim.

Güç Kaynağının Yeteceğine Umuyorum . 1050 75w çıkışlı diye biliyorum

İ3 ile RX 480 kullananmak bence saçma.
Benim önerim i3 7100 ile GTX 1050 Tİ.

Cevap Yazdığınız İçin Teşekürler Ama Dediğim Gbi Bütcem Az :/

Darboğaz olacağını sanmıyorum, işlemci değişimine gerek yok.
1050 veya 1050 TI alabilirsin bir sıkıntı olmaz ancak PSU 500W olsa bile eski veya kalitesizse zamanla üzeridne yazan gücü veremeyebilir. Tam marka model belirtir misin?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı