Ben sana yapılıp yapılamıyacağını söylemiyorum. Benim yorumumu tekrar oku sonra bana tekrar geri dön

Mesajınızdan alıntı yapayım:

İşlemcinin çarpan kilidi kapalıysa nasıl OC yapacağını bize de anlatır mısın?

İlk olarak, düzenleme yapan moderatörü kınıyorum. Bunun 10'da 1'i kadar ukalalığı biz yapsak direk ban yeriz. Sizin ise sadece mesajınız düzenlenmiş. Şanslısınız..

2. olarak, dediğiniz şeyi okur musunuz? Siz performans farkından bahsetmediniz, OC yapılamayacağından, yapılırsa çok para kazanılacağından bahsettiniz. Biz de zaten yapıldığını söyledik. Kıvırmaya çalışmayın boşuna.

3. olarak, dediğim gibi, araştırma yapın biraz. Bu kadar üşenmeyin, lütfen..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

16:00'da 6700K ile kıyaslamasını, tek çekirdek performansında pentium'un 6700K'yı nasıl geride bıraktığını görebilirsiniz.

DigitalFoundry bile bununla ilgili birkaç video çekti. 00:40'tan sonrasını izleyebilir, farkı görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…