i3 4160 GTX 750 Ti İle İlgili Sorular

1guest12345

Hectopat
Merhaba ,

Bir arkadaşıma Technopat ağustos ayı sistem tavsiyelerinde olan giriş seviye oyun sistemini toplamayı düşünüyoruz.

Sistem :

Kafama Takılan Sorular :

1. Max. 2000 TL var sadece kasa + monitör alacağız. Buradaki tavsiyeden hangisini değiştirsem pek bir performans düşüşü olmadan fiyat düşüşü sağlarım?

2.Vatan Computer'dan bu parçaları alsak ücretsiz bir şekilde orada montaj yaparlar mı?

3. Bu sistemde en son cıkmış olan (GTA 5 gibi ) oyunları çalıştırabilir miyiz?

4. Alacağım parçalar arası uyumsuzluk olur mu? ( Bunu düşünmemin sebebi bahsedilen anakartın (MSI marka olan) özelliğine baktığım işlemci için i7 yazıyordu fakat bu tavsiyedeki işlemci i3)

Cevaplarsanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Kasayı 500W güç kaynağına sahip olan bir kasa ile değiştirirsen hiç performans kaybetmeden 50 TL cebinde kalır.
2. Evet orada ücretsiz montaj var fakat elde yapmak en iyisi.
3. Tüm oyunları 1080p de normal-high arası oynarsın.
4. Tüm parçalar uyumlu, gönül rahatlığı ile toplayabilirsiniz.

Bu konuyu ilk açtığımda başlığı türkçe kurallarına uymaması sebebi ile ceza almıştım halbuki hiçbir sorun yoktu ! . Neyse cevabınız için teşekkür ederim.(ceza yüzünden geç oldu.) Fakat size bir sorum daha olacak ; şuan dolar 3 tl seviyelerinde , biz bu sistemi toplamak için beklemelimiyiz fiyat düşermi ? (Vatan PC de Bu Parçalar 2300 tl civarı tutuyor). Bu Bellekler sadece 8 gb mi yoksa 2x4 gb mi ? (çözemedim.vatanda farklı 2 model var.). Belleklerin Markası Güvenilirmi ? Birde Daha uygun Güzel Bir Monitör Alınabilir mi ?

Ben beklemeyin derim pek düşecek gibi değil. Kasanın PSU bulunmayanını alıp, yanına da şunu alabilirsin COOLER MASTER RS-500 B SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI . Veya yukarıdaki arkadaşın dediğini de yapabilirsin Birde montajı dert etme vatan'dan alırsan elbet toplarlar ama bana sorarsan o hissi siz 2 arkadaş yaşamalısınız açın önünüze bir rehber temiz temiz baka baka yapın işte

Tavsiyenizi Değerlendireceğim... Ben yazılım işleri ile daha çok ilgiliyim fakat donanım bilgimde var. Hatta PC bile topladım.(bazı şeylerde takıldım ) fakat pek tecrübeli olmadığım ve toplanacak sistemin benim olmadığı göz önüne alınırsa vatana toplatmak daha iyi (arkadaşımın donanım bilgisi yok.)Yoksa Keyfi Tartışılmaz...

@Recep Baltaş , Sizin öneriniz nedir ? (Konu ile ilgili)

Konu Güncel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…