i3 4160 & GTX750 & H81M-P33 Sıkıntı çıkarır mı?

Ucuz olması pek birşey ifade etmiyor. Çünkü arkadaşın X99 yada Z170 yongalı bir anakartı yok. H81M' de DDR4 desteklemediğine göre.

Cidden sana bir şey demiyorum. Hala neye takilmissin. Örnekleme diye bir sey var. Adam aklina gelen ilk seyi yazmis "Ne 210 liraya 2x4'u lan?!?" gibisinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen ne saçmalıyorsun? H81M anakarta DDR4 RAM ne alaka konuyla?
Ya kardesim zaten adam konuyla ilgili bir sey söylememiş hala sen neyin derdindesin ya. Takmissin DDR4 RAM'e ya. Adam örnek vermiş örnek hala anlamiyor musun?

Sanirim okuma yazman ile ilgili bir problemin var ya da algilayamiyorsun. Bazi seyleri bak ben adamin dedigini sana ne sekilde belirtmisim sen ne demissin. Ve lutfen sacma bir sey icin konumu kirletme. Adam orada H81M e DDR4 mü tak demiş? Konuşmuş olmak için konuşuyorsun.

Atakan sakin ol bilgimiz var Allah'a şükür. 6 yaşından beri okuma yazma biliyoruz.

RAM 8GB olsun lakin fazla bir fiyat farkı yok.(30-40 lira)
Ekran kartı 750TI hiç olmadı 260x olsun.
HDD kesinlikle 1TB olsun fiyat farkı az.
Hayırlı olsun sistemin.

Tartışma yaratmak için yer arama, konuyu kirleten ve büyüten sensin ben sadece söylediği şeyin doğru olmadığını belirttim konuyu büyütmeye çalışan sensin kendini haklı çıkarmak yerine ne demek istediğimi anlasaydın bunları yazmama gerek kalmazdı.

Tartışma yaratmak için yer arama salakcada konuşma konuyu kirleten ve büyüten sensin ben sadece söylediği şeyin doğru olmadığını belirttim konuyu büyütmeye çalışan sensin kendini haklı çıkarmak yerine ne demek istediğimi anlasaydın bunları yazmama gerek kalmazdı.

Tartışmayı büyütmüyorum sistem toplamayı az çok herkes biliyor burada adam orada mizah yapmış sen burada DDR4 nasıl takacaksın diyorsun ve bu konuşmayı 3 mesaj uzatıyorsun. Biz de biliyoruz DDR4'ün takılamadığını.

Hepinize ilgilendiginiz için teşekkür ederim.
Ekran karti disindaki tüm parcalari sinerji.gen.tr den montajli halde aldim. Ekran kartini ise Vatan'dan Geriye sadece ekran kartini takmak kaldi. Ekran kartini takmadan önce statik elektrikten nasil kurtulabilirim? Yardimci olabilir misiniz?

Sistemin fotograflari:
http://i.hizliresim.com/j2WNPr.jpg
http://i.hizliresim.com/WZQp28.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı