i3 4160 HD 5450 sistem nasıl yükseltilebilir?

devrancelik

Centipat
Yer
Gölcük/Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon HD 5450 1GB VRAM Intel Core i3 4160 3.6 GHz@ Samsung DDR3 4 GB 800MHz
Arkadaşlar benim sistemim pek iyi değil. Nasıl ve nereden adamakıllı yükseltebilirim?

Sistem: AMD Radeon HD 5450 1 GB VRAM, Intel Core I3 4160 3.6 GHz 3MB, 4 GB DDR3 800MHz RAM.

HDD kullanıyorsanız SSD geçerek ilk adımı atabilirsiniz. Ayrıca RAM'de günümüz koşulları için düşük yükseltmenizi öneririm.

Görüyorum ki anakartınız eski o anakarta en uyumlu işlemci şu an için i7 4790 ve ekran kartı iste RTX 3050 idir ama RX 6600 bulunursa daha sağlıklı olacağından eminim Power Supply'de 600 watt yeterli olacaktır ve RAM olarak 8x8 aynı RAM'ler olacak şekilde değiştirin performansınız iki katı artacaktır iyi günler dilerim çözüm buysa çözüm olarak işaretleyiniz.

2 adet 8 GB DDR3 RAM edinebilirsiniz.

İhtiyacınıza uygun kapasitede SATA SSD edinebilirsiniz.

GTX 750 Ti ya da GTX 950 ve benzeri seviye harici güç girişi gerektirmeyen ekran kartları bağlayabilirsiniz.

İşlemcinizi güncellerseniz daha yüksek seviye ekran kartları takabilirsiniz. Ancak güç kaynağınızın uyumlu olduğundan emin olmalısınız.

HDD kullanıyorsanız SSD geçerek ilk adımı atabilirsiniz. Ayrıca RAM'de günümüz koşulları için düşük yükseltmenizi öneririm.
HDD kullanıyorum.

Görüyorum ki anakartınız eski o anakarta en uyumlu işlemci şu an için i7 4790 ve ekran kartı iste RTX 3050 idir ama RX 6600 bulunursa daha sağlıklı olacağından eminim Power Supply'de 600 watt yeterli olacaktır ve RAM olarak 8x8 aynı RAM'ler olacak şekilde değiştirin performansınız iki katı artacaktır iyi günler dilerim çözüm buysa çözüm olarak işaretleyiniz.
Çok teşekkür ederim çok detaylı anlatmışsınız ancak hiç zamanım yok.

2 adet 8 GB DDR3 RAM edinebilirsiniz.

İhtiyacınıza uygun kapasitede SATA SSD edinebilirsiniz.

GTX 750 Ti ya da GTX 950 ve benzeri seviye harici güç girişi gerektirmeyen ekran kartları bağlayabilirsiniz.

İşlemcinizi güncellerseniz daha yüksek seviye ekran kartları takabilirsiniz. Ancak güç kaynağınızın uyumlu olduğundan emin olmalısınız.
Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı