@ottomans58 Benim yukarıda verdiğim sistemle aynı performansta sadece seninki biraz güncel ama benim Mouse ve Fare Var yukarıdaki benim sistemi alabilirsin. Monitörü sonradan al @Tristan23'ün GTX 970'i var, 1280x1024 monitör kullanıyor.
Şahsen bende 1400x900 21 inç monitör kullanıyorum
Mönitör lazım bana kesin alıcağım yani bütçe kısıtlı ama ilerde ekran katı konusunda sıkıntı çekmek istemiyorum, darboğaz olmasından korkuyorum sadece. İlerde bütçe olduğu zaman Skylake'ye geçebilirim ama ekran kartı alıcağımı sanmıyoum.
@ottomans58 Benim yukarıda verdiğim sistemle aynı performansta sadece seninki biraz güncel ama benim Mouse ve Fare Var yukarıdaki benim sistemi alabilirsin. Monitörü sonradan al @Tristan23'ün GTX 970'i var, 1280x1024 monitör kullanıyor.
Şahsen bende 1400x900 21 inç monitör kullanıyorum
Arkadaş ileride sistemi yükseltirim dediği için Skylake önerdim. Eğer DDR3 toplarsa ileride hem İşlemciye hem Anakarta hem de Ram'e masraf yapacak. DDR4 alırsa ileride sadece işlemciyi yükseltir. Hatta yükseltmesine gerek bile kalmaz. Şahsen böyle bir sistem beni 4-5 sene idare eder diye düşünüyorum.
Dostum ileride yükseltme yapmayı düşünüyorsan en mantıklısı Skylake toplaman. Monitör, klavye ve mouse dahil olursa bütçeni arttırmak zorundasın. Sadece kasa 2.270 TL tutar. Sana önerim bu kasayı alıp çevre birimleri için ayrıca bütçe oluşturmaktan yana olacak. Eki Görüntüle 131282
Beni Sapphire korkutuyo ekran kartım biraz daha uzun ömürlü olsun diye MSI alıcağım ,arka plakası var nikel ile kaplı ısı boruları, işlemci konusundada arkadaşa dediğim gibi ilerde Skylakeye geçerim ama ekran kartı alamam gibi geliyo.
Baya kötü olmuş diyosun hangi parçalar acaba benim, bütçeme alabileceğim en iyi performans var sanırım.Üstelik mönitör alıcağım, o fiyat çok yüksek sapphire kalitesiz güvenmediğim bir marka o kasa ve PSU'ya hiç güvenmiyorum. Bence senin topladığın kötü olmuş bana göre hocam.
Sapphire son çıkan Nitro modeliyle bir çok insanın gönlünü kazandı. Sapphire artık eski Sapphire değil bence şüphe duymana gerek yok. Kullanıcı yorumlarına ve incelemelerine bakabilirsin. Ama için rahat etmezse MSI almanda sakınca yok tabii ki. Ben bütçeni aşmasın diye Sapphire önerdim. Sistemi ileride Skylake'e çeviririm diyorsan o zaman X4 860K'lı alternatiften yana tercih yapabilirsin. Oyun konusunda seni üzmez. Youtube'da incelemeleri mevcut zaten bakabilirsin. Witcher 3'ü High ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor X4 860K ve R9 380 ikilisi.
Sapphire son çıkan Nitro modeliyle bir çok insanın gönlünü kazandı. Sapphire artık eski Sapphire değil bence şüphe duymana gerek yok. Kullanıcı yorumlarına ve incelemelerine bakabilirsin. Ama için rahat etmezse MSI almanda sakınca yok tabii ki. Ben bütçeni aşmasın diye Sapphire önerdim. Sistemi ileride Skylake'e çeviririm diyorsan o zaman X4 860K'lı alternatiften yana tercih yapabilirsin. Oyun konusunda seni üzmez. Youtube'da incelemeleri mevcut zaten bakabilirsin. Witcher 3'ü High ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor X4 860K ve R9 380 ikilisi.
Hocam bir hata vardır, o derece kötü değil r7 370 le gönül rahatlığıyla kullanırım araştırdım. Ama R9 380'de korktum biraz ama amacım oyunda daha fazla performas almak o yüzden i3 r7 370 alacağıma bu işlemciyi almayı tercih ediyorum.
Evet o şekilde de yapabilirsin. Performanslı olur ama uzun ömürlü olup olmayacağı konusunda Skylake ile ne kadar yarışır bilemiyorum dostum. Yinede seni üzmez buna eminim.
Dostum bir yanlışın var. G3258'den daha güçlü bir işlemciden bahsediyoruz. Bilirsin belki Recep Baltaş ve Ali Güngör G3258 incelemesi yaptıklarında sistemde 750Ti kullanmışlardı. Hatta daha yüksek ekran kartlarını bile denediler. Herhangi bir darboğaz söz konusu olmamıştı. X4 860K gerçek anlamda 4 çekirdekli bir işlemci olup overclock yapıldığı zaman daha da fazla performans gösterebiliyor. APU'ların içinde ki işlemcinin bu olduğunu söylüyorlar. Benim taktiğim APU'nun içinden sadece işlemciyi çıkarıp (fiyatı o zaman yarıya iniyor) daha güçlü bir ekran kartıyla kombine etmek
O darboğazı yaşayan arkadaşın sorunu başka bir şeydir. Dediğim gibi incelemeleri mevcut zaten araştırabilirsin. X4 860K'nın geç 750Ti'yı daha yüksek ekran kartlarıyla akıcı bir şekilde oynandığı testler var.