Adam özellikle belirtiyor "We are only testing GPU's, so don't want bottleneck" diye, aynı FPS'yi ortalama bir işlemcide de alırsınız diye her videosunda belirtiyor örnek de veriyor, araştırmadan konuşmayın.
Şöyle ezbere videolar atıp durmayın arkadaşım, anlayın artık. Bu videolar 1080p yük altında çekiliyor. Arkada bir program olmadığı ne malum? Ben kendi sistemimin YouTube üzerinden izlediğim test videosunda düşük FPS aldığını görüyordum taaki oyunu indirip kendim deneyesiye kadar.
Ayrıca konuya gelirsek sisteminin bazı parçaları oyunun verdiği minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Alacağın en fazla 65-100 arası bir değer olur.
Işin içine işlemci RAM ve optimizasyonu da katmamız gerek. GTX 550Ti ile 100FPS üstü alırsınız. Neden mi? Çünkü GT630M ile 100FPS üstü oynuyorum. Ve GTX550Ti mobile bir GT630'dan daha iyi. Direkt indirip deneseniz ve buraya da sonucu yazsanız olmaz mı?
Işin içine işlemci RAM ve optimizasyonu da katmamız gerek. GTX 550 Ti ile 100FPS üstü alırsınız. Neden mi? Çünkü GT630M ile 100FPS üstü oynuyorum. Ve GTX550 Ti Mobile bir GT630'dan daha iyi. Direkt indirip deneseniz ve buraya da sonucu yazsanız olmaz mı?
Işin içine işlemci RAM ve optimizasyonu da katmamız gerek. GTX 550 Ti ile 100FPS üstü alırsınız. Neden mi? Çünkü GT630M ile 100FPS üstü oynuyorum. Ve GTX550 Ti Mobile bir GT630'dan daha iyi. Direkt indirip deneseniz ve buraya da sonucu yazsanız olmaz mı?