i3-4160 Sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

Adam özellikle belirtiyor "We are only testing GPU's, so don't want bottleneck" diye, aynı FPS'yi ortalama bir işlemcide de alırsınız diye her videosunda belirtiyor örnek de veriyor, araştırmadan konuşmayın.
Şöyle ezbere videolar atıp durmayın arkadaşım, anlayın artık. Bu videolar 1080p yük altında çekiliyor. Arkada bir program olmadığı ne malum? Ben kendi sistemimin YouTube üzerinden izlediğim test videosunda düşük FPS aldığını görüyordum taaki oyunu indirip kendim deneyesiye kadar.

Ayrıca konuya gelirsek sisteminin bazı parçaları oyunun verdiği minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. Alacağın en fazla 65-100 arası bir değer olur.
Bu adam Capture card kullanmakta, FPS kaybı da yok diyor açıklamaya bakın lütfen. Uzun süredir de videolarını takip ettiğim birisi zaten.

Işin içine işlemci RAM ve optimizasyonu da katmamız gerek. GTX 550Ti ile 100FPS üstü alırsınız. Neden mi? Çünkü GT630M ile 100FPS üstü oynuyorum. Ve GTX550Ti mobile bir GT630'dan daha iyi. Direkt indirip deneseniz ve buraya da sonucu yazsanız olmaz mı?

Işin içine işlemci RAM ve optimizasyonu da katmamız gerek. GTX 550 Ti ile 100FPS üstü alırsınız. Neden mi? Çünkü GT630M ile 100FPS üstü oynuyorum. Ve GTX550 Ti Mobile bir GT630'dan daha iyi. Direkt indirip deneseniz ve buraya da sonucu yazsanız olmaz mı?

Hocam GT 630M ile 100 FPS üstü nasıl oynuyorsunuz sorabilir miyim işlemciniz nedir ve ekstra özel bir performans ayarı yaptınız mı?

Işin içine işlemci RAM ve optimizasyonu da katmamız gerek. GTX 550 Ti ile 100FPS üstü alırsınız. Neden mi? Çünkü GT630M ile 100FPS üstü oynuyorum. Ve GTX550 Ti Mobile bir GT630'dan daha iyi. Direkt indirip deneseniz ve buraya da sonucu yazsanız olmaz mı?

Rakamlar sallamasyon sanırım? Ben GeForce 820M, i5 5200U 2.2GHz ve 4 GB RAM ile 90-120 arası oynayabiliyorum?

Hocam GT 630M ile 100 FPS üstü nasıl oynuyorsunuz sorabilir miyim işlemciniz nedir ve ekstra özel bir performans ayarı yaptınız mı?
Hayır ekstra özel bir performans ayarı yapmadım. Sadece ayarları low'a çektim. Işlemci I7-3630qm.
Rakamlar sallamasyon sanırım? Ben GeForce 820M, i5 5200U 2.2GHz ve 4 GB RAM ile 90-120 arası oynayabiliyorum?
Hocam neden sallamasyon veya yalan olsun? 4GB RAM'inizi 8 veya 16 yapın farkı görürsünüz bir de SSD.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı