i3 420M ve HD 5470 laptop PUBG Mobile kasma sorunu

• i3 420M 2.53 GHz
  • 4GB RAM
  • AMD Mobilty Readon 5470 1GB DDR3

20-24 FPS arası alıyorum, nasıl düzeltirim?

1558683036365.png

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Mobile'ın sorunu bu herkesde var. Ben sabit 60 ile oynayan görmedim hiç.Oyun içi ayarlardan kare hızı gibi bir ayar var onu yükseğe alın.

Dostum tencent gaming bana 15 20 fps bile vermez iken laptobuma kurduğum phoenix os sayesinde 1080 hd ayarlarda akıcı birsekilde pubg mobile oynayabiliyorum sistemim ise:

i3
4gb ram
2gb geforce gt335m

ekran kartım directx10 u destekliyor o kadar kötü yani sen düşün problem tencentin emulatorunde.Phoenix os ile hayatim degisti son 2 haftada pubg nin basindan kalkmiyorum diyebilirim.

Biraz ugrastirabilir eger ingilizcen varsa butun problemlerini fixleyip gayet akici bir oyun oynayabilirsin

Dostum tencent gaming bana 15 20 fps bile vermez iken laptobuma kurduğum phoenix os sayesinde 1080 hd ayarlarda akıcı birsekilde pubg mobile oynayabiliyorum sistemim ise:

i3
4gb ram
2gb geforce gt335m

ekran kartım directx10 u destekliyor o kadar kötü yani sen düşün problem tencentin emulatorunde.Phoenix os ile hayatim degisti son 2 haftada pubg nin basindan kalkmiyorum diyebilirim.

Biraz ugrastirabilir eger ingilizcen varsa butun problemlerini fixleyip gayet akici bir oyun oynayabilirsin
Knk deniyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı