- RAM
- 4 GB DDR4
- SSD veya HDD modeli
- 256 GB SSD
- Ekran kartı
- Intel HD Graphics 5500
- Anakart
- HP 15BS122NT veya 15-BS1XX
- İşlemci
- Intel Core i3 5005U
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün format atmak için ISO'yu indirip USB belleğe yazdım ve artık BIOS'a girmek için hazırdım. Bilgisayarı kapattım. Açılışta BIOS tuşuna bastım. Bilgisayar açıldı fakat BIOS ekranı uzun bir süre gelmedi. 3-5 dk boyunca sol altta F10 BIOS setup options yazısı ve siyah ekran vardı. Sonra BIOS geldi ve durduk yere bip sesi ötmeye başladı. Ekranda ise yes ve no seçenekleri vardı. Yukarıda ne yazdığını hatırlamıyorum.
Sonra No'ya tıkladım ve boot menüsüne doğru giderken BIOS dondu. Bilgisayarı kapattım açtım bu sefer sol alttaki yazı da gelmedi. Bilgisayarı yine kapattım, 3-5 dk bekledim ve açtım, bu sefer açıldı BIOS. Yine uzun sürdü ama bu sefer kasmadı ve düzgün bir şekilde format attım ama bu sorunu bir türlü çözemedim. Sizin bir fikriniz var mı?
Sonra No'ya tıkladım ve boot menüsüne doğru giderken BIOS dondu. Bilgisayarı kapattım açtım bu sefer sol alttaki yazı da gelmedi. Bilgisayarı yine kapattım, 3-5 dk bekledim ve açtım, bu sefer açıldı BIOS. Yine uzun sürdü ama bu sefer kasmadı ve düzgün bir şekilde format attım ama bu sorunu bir türlü çözemedim. Sizin bir fikriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: