Bende i3 550 ve GTX 750 Ti kullanıyorum. Performans olarak iyi fakat GTA 5 gibi bir oyunda 4 GB RAM yeterli gelmediği için kasmalarla karşılaşıyorum. The witcher 3, Battlefield 3 gibi oyunları orta-yüksek ayarlarda oynayabiliyorum (1440x900 çözünürlükte). Size tavsiyem 750 Ti ve 500 Watt bir PSU. 600 TL ile en mantıklı bu ikisi. Tabikide 8 GB RAM. RAM'leri daha sonra 2x4 alabilirsiniz. XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı
Birde bilgisayar hazır PC ise modelini ve RAM miktarını söyleyebilir misiniz? 8 GB ise almaya gerek kalmayacaktır
Burada ne bütçelerle ne sistemler önerdik yani boş insanlar yok ama hocam 2.el'den başka şansının olacağını sanmıyorum. He dersen biraz yükseltebilirim bütçemi o zaman sana şunu önereyim. 350-400w ölmemiş bir güç kaynağın varsa al bunu tak kasana. 240 ile GTA V 720p Medium ayar 60FPS alıyorlarmış okuduklarıma göre bu çok daha fazla performans vericektir.
Burada ne bütçelerle ne sistemler önerdik yani boş insanlar yok ama hocam 2.el'den başka şansının olacağını sanmıyorum. He dersen biraz yükseltebilirim bütçemi o zaman sana şunu önereyim. 350-400w ölmemiş bir güç kaynağın varsa al bunu tak kasana. 240 ile GTA V 720p Medium ayar 60FPS alıyorlarmış okuduklarıma göre bu çok daha fazla performans vericektir.