i3 530 sisteme ekran kartı tavsiyesi

Keanu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar ,

Ati radeon hd 7750 veya r7 240 almayı düşünüyorum ikiside 2gb 128 bit gddr3
Fakat sistemim bu kartları desteklermi ? Hangisini almalıyım ? Ben cs go oyuncusuyum şuanki sistemimle 1024x768 düzeyde 35-40 fps arası oynuyorum ve buda bana güçlük çektiriyor bu sistemle ve üstteki ekran kartlarının herhangi biriyle hangi ayarlarda kaç fps alırım ? Yardımcı olursanız sevinirim ..

Sistem:
  • Ram:4gb
  • Ekran Kartı: Ati radeon hd 5450 (Biliyorum Çok Berbat Bi Ekran Kartı)
  • Anakart:İntel H55/57 AMI BİOS
  • PSU:300WATT
  • CPU:İntel Core i3 530 @

işlemcisıcaklık.png
Ramİşlemcigöstergesi.png

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 7750 şuanda ilk düşüncem fakat siz öyle dediyseniz tabikide sizin dediğiniz yoldan gideceğim merak ettiğim birşey var hd 7750 sistemime uymazmı ? çünkü güçlü bir kart
r7 serisinden r7 240 alabilirim 250 Stok yok + bütçem yetmiyor .
son olarak bundan 3 gün önce işlemcime overlock yaptım 3.8 gibi bir ghz ye çıkmıştı , ben evde değildim kardeşim bilgisiyarda oyun oynuyormuş ve mavi ekran verip bilgisiyar kapanmış bende overlock işlemini iptal edip eski ayarlarına döndürdüm . tekrar overlock yapmayı düşünüyorum fakat aşırı zorlamıyacağım sizce olurmu intel i3 530 @ işlemciye overlock ?

Konu günceldir , görüşlerinizi bekliyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı