i3 530 ve HD 5450 performansı ne olur?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Yer
Duisburg
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX -
Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD
Meslek
Öğrenci
Oynamak istediğim oyunlar;
League of Legends (i3'ün ekran kartı ile 30 FPS oynatıyor)
Zula (para yatırmıyorum rahat olun :D )
Battlefield 2 (mümkünse yüksek grafik ve 900p ile)
Unturned (hiç oynayamadım kursağımda kaldı :D )
Valorant (kolsuzum ama olsun)

Ekran kartım şu an elimde değil ama i3 530 Sistem elimde. LoL, Valorant, BF2, Zula ve Unturned yüklü ancak Unturned ve Valorant için ekran kartı yetmiyor. Eğer 150₺ye satarsam hangi ekran kartını almam gerekir? PSU ne emin değilim PC'yi daha açmadım. 0 diye de açmak istemiyorum.

Not: Eğer emojilerden sonra boşluk bırakılmıyor ise lütfen kusuruma bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini tam olarak belirtirsen ona göre daha iyi yorum yapılabilir. Sanırım şu videolardaki gibi performans alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kart ile güzel performans alamazsınız. Başlıkta yazdığınız sorunun cevabını verdim :D. LoL ve Zula'yı oynayabilirsin. Valorant da oynanır ama kasar. Akıcı bir deneyim sunmaz. Diğer oyunlarla ilgili bir şey diyemem.
Kuzenim E5300 ve HD 5450 ile akıcı oynuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı