B beyzbolcu762 Hectopat Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2016 #1 Elimde iki tane işlemci var. Bunlardan hangisi daha iyi? Bana bilen bir arkadaş yardımcı olursa daha iyi olur. Yardımınız için teşekkür ederim şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2016
Elimde iki tane işlemci var. Bunlardan hangisi daha iyi? Bana bilen bir arkadaş yardımcı olursa daha iyi olur. Yardımınız için teşekkür ederim şimdiden.
KABAMSI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.050 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2016 #2 biri laptop biri masaüstü pc işlemcisi ? birbirlerinin yerine takılamazlar.
B beyzbolcu762 Hectopat Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2016 #3 biliyorum onlarıda özellik bakımındaan hangiisi üstün yonga olarak farkta olabilir ama tahmini olara k sizce hangisi daha iyidir ? Peki ya arkadaşlar i3 işlemci masa üstüne göre Nasıl böyle yeni çıkan oyunları kaldırabilirim yada ona benzer oyunlarda performansı Nasıl olur ??
biliyorum onlarıda özellik bakımındaan hangiisi üstün yonga olarak farkta olabilir ama tahmini olara k sizce hangisi daha iyidir ? Peki ya arkadaşlar i3 işlemci masa üstüne göre Nasıl böyle yeni çıkan oyunları kaldırabilirim yada ona benzer oyunlarda performansı Nasıl olur ??
KABAMSI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 1.050 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2016 #4 Gpu yükseltmesiyle oynayabilirsiniz ama yeni çıkan oyunlar işlemci istiyor genelde. Sizdeki işlemci çok güçsüz gelir yeni nesil oyunlara.
Gpu yükseltmesiyle oynayabilirsiniz ama yeni çıkan oyunlar işlemci istiyor genelde. Sizdeki işlemci çok güçsüz gelir yeni nesil oyunlara.
recep141 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 21 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2016 #5 Bildiğim kadarıyla aralarında güç tüketim farkı var. Performans olarak çok fark olduğunu düşünmüyorum
Bildiğim kadarıyla aralarında güç tüketim farkı var. Performans olarak çok fark olduğunu düşünmüyorum