i3 540 için ekran kartı önerisi

TurboX gibi kalitesiz markaların Anakartlarını tavsiye etmiyorum. İkinci el kaliteli bir Anakart alınıp OC yapılarak performans arttırılmalı. Ben 50 TL Xeon E5640 kullanıcısıyım. 4.20 Ghz OC yaptım ve CPU Queen testinde çok çok iyi sonuçlar aldım. 50 TL işlemci, şuan 700 TL olan i7 4770'i geride bıraktı ve ikinci el 1000 TL gibi rakamlardan başlayan i7 6700K'nın hemen ensesinde. 50 TL aldığım Xeon işlemci OC ile adeta bir canavara dönüştü kısaca. Kaliteli Anakart şart.

XEON E5640.PNG

Bende 775 sokette Xeon kullanıcısıyım. Xeon E5430 ve P5K SE anakartla kullanıyorum. HD 7770 1 GB da ekran kartı var. Ben bu işlemciyi zamanında (yaklaşık 1 yıl falan önce) 30 TL'ye almıştım. Ve bana birsürü oyunu oynatıyordu. Şimdi Payback bile oynayabiliyorum 30 TL işlemciyle.

Önerilen işlemci son derece iyi. Arkadaşların önerdiği sistemi toplayıp ilerleyen zamanda ram takviyesi de yaparsanız hiç sorununuz olmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı