mioarda Femtopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 RAM 8GB 2133MHz SSD veya HDD modeli FURY 256GB Ekran kartı Intel HD Graphics 520 İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-6006U CPU @ 2.00GHz 2.00 GH O kadar iyi bir sisteme sahip değilim ancak Valorant oynamak istiyorum. bu sistemle kaç FPS oynarım veya oyunu açar mı? yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2024
O kadar iyi bir sisteme sahip değilim ancak Valorant oynamak istiyorum. bu sistemle kaç FPS oynarım veya oyunu açar mı? yardımcı olursanız sevinirim.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 30 Ocak 2024 #2 mioarda dedi: O kadar iyi bir sisteme sahip değilim ancak Valorant oynamak istiyorum. Bu sistemle kaç FPS oynarım veya oyunu açar mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı işlemci 4 GB RAM laptop var evde kardeşim kullanıyordu 20FPS falan alıyordu seninki 8 gerçi daha iyi olur 20'den.
mioarda dedi: O kadar iyi bir sisteme sahip değilim ancak Valorant oynamak istiyorum. Bu sistemle kaç FPS oynarım veya oyunu açar mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Aynı işlemci 4 GB RAM laptop var evde kardeşim kullanıyordu 20FPS falan alıyordu seninki 8 gerçi daha iyi olur 20'den.
4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 30 Ocak 2024 #3 Açar gibi fakat ne FPS alacağınızı söyleyemem. İnternetten FPS testlerine bakıp işleri bizim için ve kendiniz içinde kolaylaştırsanız nasıl olur acaba?
Açar gibi fakat ne FPS alacağınızı söyleyemem. İnternetten FPS testlerine bakıp işleri bizim için ve kendiniz içinde kolaylaştırsanız nasıl olur acaba?
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 30 Ocak 2024 #4 Açar ama zevk vermez yine de denemek istiyorsan dene.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 30 Ocak 2024 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 30 Ocak 2024 #6 Açar diye düşünüyorum. 40 50 FPS verir gibi.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #7 mioarda dedi: O kadar iyi bir sisteme sahip değilim ancak Valorant oynamak istiyorum. bu sistemle kaç FPS oynarım veya oyunu açar mı? yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... O ekran kartıyla oynayamazsın.
mioarda dedi: O kadar iyi bir sisteme sahip değilim ancak Valorant oynamak istiyorum. bu sistemle kaç FPS oynarım veya oyunu açar mı? yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... O ekran kartıyla oynayamazsın.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 840 Çözümler 18 30 Ocak 2024 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et