i3 6098p GT1030 Uyumu

Yusuf Türkmen

Hectopat
Yardım edin lütfen kararsız kaldım alıp almamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fazlasıyla besleyebilir, fakat daha üst seviye bir ekran kartı düşünmeniz çok daha mantıklı olur. Çünkü günümüzde GTX 1050 Ti bile güçsüz bir kart oldu.
Fazlasıyla besleyebilir, fakat daha üst seviye bir ekran kartı düşünmeniz çok daha mantıklı olur. Çünkü günümüzde GTX 1050 Ti bile güçsüz bir kart oldu.

Çözüm
i3 6098p için RX 570 alınabilir. Darboğaz yapabilir fakat iyi performans alırsınız. Çok daha iyi olur sizin için. Tabii güç kaynağınızda büyük önem taşıyor eğer RX 570 tercih edecekseniz.

i3 6098p için RX 570 alınabilir. Darboğaz yapabilir fakat iyi performans alırsınız. Çok daha iyi olur sizin için. Tabii güç kaynağınızda büyük önem taşıyor eğer RX 570 tercih edecekseniz.
Bu sistem bende var. İşlemci konusunda sınırda bir sistem. GTA 5 de ultra ayarlarda olmasına rağmen CPU %80-95 arası görüyor.
Not: Darboğaz olmasının önemli etkeni:
Çözünürlük 1366x768 (1080p de sorun olmayacağını düşünüyorum)
Kasa içi hava sirkülasyonu zayıf olduğundan ısı artışı ile performans düşüyor ve darboğaz artıyor. (İşlemcinin ısısı)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…