Çözüldü i3 6098p sistemde Forza Horizon 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi geceler millet. Bugün Steam'den satın alarak oyunu yükledim fakat daha giriş ekranı bile gelmeden oyun açılmıyor.
Buyurun sistem özelliklerim:

1689288859065.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlk nereye yönlendirmişti? Fotoğraf atabilir misiniz?
Pc>disk:C>kullanıcılar>yavuz>appdata>local>temp

Bu beni yönlendiren program'da directx_Jun2010_redist sonrasında masa üstüne kurup
DXsetup kurdum

İlk nereye yönlendirmişti? Fotoğraf atabilir misiniz?
İsterd iseniz dc adresimi vereyim oradan ekran paylaşarak ya da program aracılı ile bilgisayarımı kontrol edebilirsiniz sizin için daha kolay olabilir diler iseniz.

Destekleriniz ve yardımlarınız için herkese teşekkürler. Hepinizin söylediklerini uyguladıktan sonra son bir kez bütün dosyaları doğruladım ve oyuna 5 günün sonunda evden girebildim arkadaşlar. 30 fps alıyorum şimdilik idare eder kendinize çok iyi bakın Allaha emanet.
Oyunun dosyalarını doğrulayın olmaz ise, Fh4 Açılmama sorunu , FH Motorsports (Sizinki ile ortak yönü bulunan örneğin Wallpaper Engine uygulaması gibi sorunlar var ise ilk başta bunlardan başlayın ve daha karmaşık olanlara adım adım gidin.) buradakileri takip edin.
Bilgisayarıma bağlanarak yardımcı olma şansınız var mı acaba discord adresimi paylaşabilirim bugün olmasada olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deneyin derim belki çözüm olur.

FH4 çok sıkıntılı bir oyun. Bende de ayarları sürekli sıfırlıyor sanırım bilgisayarın isminde Türkçe karakter olduğu için ama yinede kabul edilir bi durum değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı