Çözüldü i3 6098p sistemde Forza Horizon 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi geceler millet. Bugün Steam'den satın alarak oyunu yükledim fakat daha giriş ekranı bile gelmeden oyun açılmıyor.
Buyurun sistem özelliklerim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlk nereye yönlendirmişti? Fotoğraf atabilir misiniz?
Pc>disk:C>kullanıcılar>yavuz>appdata>local>temp

Bu beni yönlendiren program'da directx_Jun2010_redist sonrasında masa üstüne kurup
DXsetup kurdum

İlk nereye yönlendirmişti? Fotoğraf atabilir misiniz?
İsterd iseniz dc adresimi vereyim oradan ekran paylaşarak ya da program aracılı ile bilgisayarımı kontrol edebilirsiniz sizin için daha kolay olabilir diler iseniz.

Destekleriniz ve yardımlarınız için herkese teşekkürler. Hepinizin söylediklerini uyguladıktan sonra son bir kez bütün dosyaları doğruladım ve oyuna 5 günün sonunda evden girebildim arkadaşlar. 30 fps alıyorum şimdilik idare eder kendinize çok iyi bakın Allaha emanet.
Ekran kartsız i5 1135G7 laptopta 1080p high ayarlarda sabit 30FPS oynayabiliyorum. Oyun başlarken ekran kartınız bu oyunun gereksinimlerini karşılamıyor diye bir yazı çıkıyor ama işlemci ve Iris Xe uyumu mükemmel olduğundan sıkıntısız oynuyorum. Haritanın sadece birkaç noktasında FPS dropları oluyor onun haricinde sıkıntı yok.

Depolama alanın doluysa acilmaz oyun guncelleme gelmistir felan en a 20 gb fln bos yer lzm
347 gb boş yer var

Şimdiden teşekkürler ^^ link olarak bırakıyorum

FH5 öneririm de fiyatlar...
İndirimler gelsin onuda alırız hocam hele şu f4'dü adam akıllı oynayalım'da

Son düzenleme:

Linki herkese açık şekilde bize paylaşın. Erişim istiyor.

Ayrıca attığım videodaki olayı denediniz mi?

Yalnızca windows güvenlik duvarım vardı kapattım üzerine bir uygulama üzerinden windows güvenlik duvarına özel izin verdim yine tam açılırken açılmadı dostum

Linki herkese açık şekilde bize paylaşın. Erişim istiyor.

Ayrıca attığım videodaki olayı denediniz mi?
İndirme İzni

Görüntüleyenler indirebilir diyor baktığımda bana ama ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…