Çözüldü i3 6098p sistemde Forza Horizon 4 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi geceler millet. Bugün Steam'den satın alarak oyunu yükledim fakat daha giriş ekranı bile gelmeden oyun açılmıyor.
Buyurun sistem özelliklerim:

1689288859065.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlk nereye yönlendirmişti? Fotoğraf atabilir misiniz?
Pc>disk:C>kullanıcılar>yavuz>appdata>local>temp

Bu beni yönlendiren program'da directx_Jun2010_redist sonrasında masa üstüne kurup
DXsetup kurdum

İsterd iseniz dc adresimi vereyim oradan ekran paylaşarak ya da program aracılı ile bilgisayarımı kontrol edebilirsiniz sizin için daha kolay olabilir diler iseniz.

Destekleriniz ve yardımlarınız için herkese teşekkürler. Hepinizin söylediklerini uyguladıktan sonra son bir kez bütün dosyaları doğruladım ve oyuna 5 günün sonunda evden girebildim arkadaşlar. 30 fps alıyorum şimdilik idare eder kendinize çok iyi bakın Allaha emanet.
Şunu bir siler misiniz hocam?

C:\Windows\System32\xinput1_3.dll

Ardından şunu kurun: DirectX İndirme Aracı
Sildim ve masa üsüne kurdum ama doğru mu acaba ?
Yoksa ilk başta beni yönlendirdiği yere mi kurmalıydım dosyayı ?
1689639165940.png

Şunu bir siler misiniz hocam?

C:\Windows\System32\xinput1_3.dll

Ardından şunu kurun: DirectX İndirme Aracı
Şu an videosunu izledim ve directx kurulumu tamamdır.

Ve sözünü ettiğiniz xinput dosyasınıda sildim efenim.

Son düzenleme:
Pc>disk:C>kullanıcılar>yavuz>appdata>local>temp

Bu beni yönlendiren program'da directx_Jun2010_redist sonrasında masa üstüne kurup
DXsetup kurdum

İsterd iseniz dc adresimi vereyim oradan ekran paylaşarak ya da program aracılı ile bilgisayarımı kontrol edebilirsiniz sizin için daha kolay olabilir diler iseniz.

Destekleriniz ve yardımlarınız için herkese teşekkürler. Hepinizin söylediklerini uyguladıktan sonra son bir kez bütün dosyaları doğruladım ve oyuna 5 günün sonunda evden girebildim arkadaşlar. 30 fps alıyorum şimdilik idare eder kendinize çok iyi bakın Allaha emanet.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı