Benim için sıkıntı olmuyor, seni bilemem ama 230 tl gibi bir fiyata çok iyi bir ekran kartı.Ana kartım 7. nesil işlemcilere kadar destekliyor.
2 GB VRAM olarak düşük kalmıyor mu senin için ?
Benim için sıkıntı olmuyor, seni bilemem ama 230 tl gibi bir fiyata çok iyi bir ekran kartı.Ana kartım 7. nesil işlemcilere kadar destekliyor.
2 GB VRAM olarak düşük kalmıyor mu senin için ?
i5 6500 ile 7500 arasında çok fark varmı ? 2.el ilanlarda gördüğüm kadarıyla 6.nesil i5 işlemciler daha kolay bulunuyor.İ5 7500 zaten 7. nesil bir işlemci.
Eğer paran bolsa İ7 7700 alabilirsin.
Dediğin oyunlarda darboğaz yapar. İstersen 1050 Ti alabilirsin.B1'de GTA'da dar boğaz inanılmaz halde. 20 FPS için drop yemeye gerek var mı ? Sen de de aynı şeyler olucak. GTA ve B1'de.
Oynadığım oyunlara göre bu söylediğin ekran kartlarının hepsi dar boğaz yapıyor.
Millet gömüyor ama 1050 Tİ' ı göründüğü üzere.Dediğin oyunlarda darboğaz yapar. İstersen 1050 Ti alabilirsin.
Çok bir fark yok.i5 6500 ile 7500 arasında çok fark varmı ? 2.el ilanlarda gördüğüm kadarıyla 6.nesil i5 işlemciler daha kolay bulunuyor.
Bütçem O kadar Yok. İlk olarak kasa ve güç kaynağı değişikliği yaptıktan sonra RX570 alıcam. Öyle biraz idare edip G4600'ı satıp İ5-6500-7500 almayı düşünüyorum.Çok bir fark yok.
Bütçen varsa RX 580 ve İ7 6700 al.
İ7 6700 güçlü bir işlemci olduğundan RX 590 veya GTX 1070 de alabilirsin.
Bence ne yapalım biliyor musun ? Sistemi parçalayıp PS4 PRO almak daha mantıklı bu nedir ya. Sistem dizmek ölüm ölüm. Ayrıca önerdiğiniz ekran kartları benim işlemci ile dar boğaz yapıyor ve ben bu sistem için daha fazla para harcayamam. Ekran kartı aldıktan sonra daha da bir şey almam.Bütçem O kadar Yok. İlk olarak kasa ve güç kaynağı değişikliği yaptıktan sonra RX570 alıcam. Öyle biraz idare edip G4600'ı satıp İ5-6500-7500 almayı düşünüyorum.
Bi kaç ay önce 3 yıldır beraber zaman geçirdiğim PS4'ü sattım.Açıkcası hem oyun fiyatları hemde kullanılabilirlik açısından pc'den çok geride.O zaman 1050Ti almayı planlıyorsanız indirime girmesini bekleyin. Bu fiyatlar 1050Ti için çok bence. Sistem dizmek bence ölüm değil. Daha iyi bir performans için bazen sabırlı olmak gerekiyor. Bende öyle yapıcam.Bence ne yapalım biliyor musun ? Sistemi parçalayıp PS4 PRO almak daha mantıklı bu nedir ya. Sistem dizmek ölüm ölüm. Ayrıca önerdiğiniz ekran kartları benim işlemci ile dar boğaz yapıyor ve ben bu sistem için daha fazla para harcayamam. Ekran kartı aldıktan sonra daha da bir şey almam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.