i3 6100 ile RX 460 darboğaz yapar mı?

BloodyHearTs

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2200 TL'ye eksenbilgisayarda bir sistem topladım. Yaklaşık 10 gün sonra sipariş vereceğim. Topladığım sistem ile darboğaz yaşar mıyım ? Ya da başka bir sorunla karşılaşır mıyım ? Sistem parçaları birbiri ile uyumlu mu ? Bu konularda bana yardımcı olabilir misiniz ? Bu parca iyi değil onun yerine şunu alabilirsin diyebileceğiniz parçalar varsa önerilerinize de açığım.
pcccc.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ana kart yeterli midir sistem için ? Güncel oyunları ortalama medium high ayarlarda fps sorunu yaşamadan oynayabilir miyim ?
yükseltme yapar mıyım yapmaz mıyım bilemiyorum yapsam da 5 bin liralık pc dizecek durumum yok. Güç kaynağını önemli gördüğüm için 600W seçtim. Düşürebilirim :)

Yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Bu fiyata bundan daha iyi bir sistem dizebilir miyim ? Yoksa ortalama olarak en iyisi bu mudur ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı