Değil. Ikinci sistemimde ayni islemci var, stok fan ile boşta 27 dereceye kadar dusuyor, oyunlarda 55-60 ustunu gormedim.i3-6100 işlemci kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aşağıya bıraktım.
Oyunda maksimum 70 derece kadar çıkması normal mi?
Normal,80 dereceyi geçmediği sürece rahat olsun kafanız.i3-6100 işlemci kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aşağıya bıraktım.
Oyunda maksimum 70 derece kadar çıkması normal mi?
Hocam 27 derece çok düşük değil mi?Değil. Ikinci sistemimde ayni islemci var, stok fan ile boşta 27 dereceye kadar dusuyor, oyunlarda 55-60 ustunu gormedim.
Degerler normalde iyi.
Görüyor valla hocam, bilmiyorum. 27 olmasa bile sabit 30'u var kesinlikle. Musait olsam ss atardim ama mining sisteminde ve monitor bagli degil.Hocam 27 derece çok düşük değil mi?
TesekkurlerHocam 27 derece çok düşük değil mi?
Stok fanınız çok sağlammış![]()
Sıcaklıkları etkileyen birçok etken var mesela oda sıcaklığı, kullandığınız kasa ve soğutma ( hava veya sıvı ).
Kötü değil, en kötü ihtimalde 85 dereceyi geçmemesine mümkünse 80i geçmemesine dikkat edin.
Değil. Ikinci sistemimde ayni işlemci var, stok fan ile boşta 27 dereceye kadar dusuyor, oyunlarda 55-60 ustunu gormedim.
Degerler normalde iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.