5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 5 Mayıs 2021 #1 i3-6100 işlemci kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aşağıya bıraktım. Oyunda maksimum 70 derece kadar çıkması normal mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 36,3 KB · Görüntüleme: 39
i3-6100 işlemci kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aşağıya bıraktım. Oyunda maksimum 70 derece kadar çıkması normal mi?
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 Normal.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 5 Mayıs 2021 #3 Silinen üye dedi: i3-6100 işlemci kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aşağıya bıraktım. Oyunda maksimum 70 derece kadar çıkması normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Ikinci sistemimde ayni islemci var, stok fan ile boşta 27 dereceye kadar dusuyor, oyunlarda 55-60 ustunu gormedim. Degerler normalde iyi.
Silinen üye dedi: i3-6100 işlemci kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aşağıya bıraktım. Oyunda maksimum 70 derece kadar çıkması normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Ikinci sistemimde ayni islemci var, stok fan ile boşta 27 dereceye kadar dusuyor, oyunlarda 55-60 ustunu gormedim. Degerler normalde iyi.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 5 Mayıs 2021 #4 Sıcaklıkları etkileyen bir çok etken var mesela oda sıcaklığı, kullandığınız kasa ve soğutma ( hava veya sıvı ).
Sıcaklıkları etkileyen bir çok etken var mesela oda sıcaklığı, kullandığınız kasa ve soğutma ( hava veya sıvı ).
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #5 Silinen üye dedi: i3-6100 işlemci kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aşağıya bıraktım. Oyunda maksimum 70 derece kadar çıkması normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal,80 dereceyi geçmediği sürece rahat olsun kafanız. Eğer 80 dereceyi geçerse kasa temizleme ve termal macun yenileme yaparak soruna çözüm bulabilirsiniz,iyi forumlar.
Silinen üye dedi: i3-6100 işlemci kullanıyorum. Ekran görüntüsü de aşağıya bıraktım. Oyunda maksimum 70 derece kadar çıkması normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal,80 dereceyi geçmediği sürece rahat olsun kafanız. Eğer 80 dereceyi geçerse kasa temizleme ve termal macun yenileme yaparak soruna çözüm bulabilirsiniz,iyi forumlar.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #6 Değerler normal endişe etmeyin.
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #7 methz dedi: Değil. Ikinci sistemimde ayni islemci var, stok fan ile boşta 27 dereceye kadar dusuyor, oyunlarda 55-60 ustunu gormedim. Degerler normalde iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam 27 derece çok düşük değil mi? Stok fanınız çok sağlammış
methz dedi: Değil. Ikinci sistemimde ayni islemci var, stok fan ile boşta 27 dereceye kadar dusuyor, oyunlarda 55-60 ustunu gormedim. Degerler normalde iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam 27 derece çok düşük değil mi? Stok fanınız çok sağlammış
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 5 Mayıs 2021 #8 Kötü değil, en kötü ihtimalde 85 dereceyi geçmemesine mümkünse 80i geçmemesine dikkat edin.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 5 Mayıs 2021 #9 kralin dedi: Hocam 27 derece çok düşük değil mi? Genişletmek için tıkla... Görüyor valla hocam, bilmiyorum. 27 olmasa bile sabit 30'u var kesinlikle. Musait olsam ss atardim ama mining sisteminde ve monitor bagli degil. kralin dedi: Hocam 27 derece çok düşük değil mi? Stok fanınız çok sağlammış Genişletmek için tıkla... Tesekkurler Musait bir zamanda ss atayim en iyisi, inandirici gelmediginin farkindayim. Son düzenleme: 5 Mayıs 2021
kralin dedi: Hocam 27 derece çok düşük değil mi? Genişletmek için tıkla... Görüyor valla hocam, bilmiyorum. 27 olmasa bile sabit 30'u var kesinlikle. Musait olsam ss atardim ama mining sisteminde ve monitor bagli degil. kralin dedi: Hocam 27 derece çok düşük değil mi? Stok fanınız çok sağlammış Genişletmek için tıkla... Tesekkurler Musait bir zamanda ss atayim en iyisi, inandirici gelmediginin farkindayim.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 5 Mayıs 2021 #10 Furkan1461 dedi: Sıcaklıkları etkileyen birçok etken var mesela oda sıcaklığı, kullandığınız kasa ve soğutma ( hava veya sıvı ). Genişletmek için tıkla... Kasanın arka ve çevresi kapalı çalışma masasından dolayı ondan olabilir Ctvxn dedi: Kötü değil, en kötü ihtimalde 85 dereceyi geçmemesine mümkünse 80i geçmemesine dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi dikkate alacağım bilgilendirme için teşekkürler methz dedi: Değil. Ikinci sistemimde ayni işlemci var, stok fan ile boşta 27 dereceye kadar dusuyor, oyunlarda 55-60 ustunu gormedim. Degerler normalde iyi. Genişletmek için tıkla... O zaman macun yenilenmesi ve kasa içinin havayla temizlenmesinin vakti geldi diyorsunuz hocam?
Furkan1461 dedi: Sıcaklıkları etkileyen birçok etken var mesela oda sıcaklığı, kullandığınız kasa ve soğutma ( hava veya sıvı ). Genişletmek için tıkla... Kasanın arka ve çevresi kapalı çalışma masasından dolayı ondan olabilir Ctvxn dedi: Kötü değil, en kötü ihtimalde 85 dereceyi geçmemesine mümkünse 80i geçmemesine dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi dikkate alacağım bilgilendirme için teşekkürler methz dedi: Değil. Ikinci sistemimde ayni işlemci var, stok fan ile boşta 27 dereceye kadar dusuyor, oyunlarda 55-60 ustunu gormedim. Degerler normalde iyi. Genişletmek için tıkla... O zaman macun yenilenmesi ve kasa içinin havayla temizlenmesinin vakti geldi diyorsunuz hocam?