i3 6100 sisteme 2000 TL yükseltme önerisi

Dediğiniz gibi denemekten zarar gelmez, biraz araştırdım aynı model olmasa da 2133 mhz ram 3000 mhz civarına çıkartılabiliyor. Birde bir anakart soracağım size sizce nasıldır hem nispeten fiyatı diğerlerine göre daha uygun hem de üzerinde mosfet soğutucusu var Gigabyte B450M S2H. Sanırım en çok tercih edilen B450 anakartlardan birisi.

Dediğiniz gibi denemekten zarar gelmez, biraz araştırdım aynı model olmasa da 2133 mhz ram 3000 mhz civarına çıkartılabiliyor. Birde bir anakart soracağım size sizce nasıldır hem nispeten fiyatı diğerlerine göre daha uygun hem de üzerinde mosfet soğutucusu var Gigabyte B450M S2H. Sanırım en çok tercih edilen B450 anakartlardan birisi.
Bütçenize bağlı bir durum. Piyasadaki en ucuz B450 bir ara S2H idi (şimdi Gigabyte farklı bir model daha çıkarmış) o yüzden çok sattı. Giriş seviyesi ufak O.C'a izin verir. İşinizi görür.

Bütçenize bağlı bir durum. Piyasadaki en ucuz B450 bir ara S2H idi (şimdi Gigabyte farklı bir model daha çıkarmış) o yüzden çok sattı. Giriş seviyesi ufak O.C'a izin verir. İşinizi görür.

Bütçe olarak zaten fazla çıkamayacağım, anakarta verebileceğim maksimum para 600-650 TL civarına çıkabilir. 10.nesil 10400F'yi beklemek istiyorum ama onun da anakartları çok pahalıya çıkış yaptı o yüzden F/P olarak AMD'ye geçmem gerekecek gibi.
Konuya cevap yazan herkese teşekkür ederim,aşağıdaki sistemi toplayıp siparişini verdim.

AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4

Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600MHz DDR4 Soket AM4 mATX

GSKILL RipjawsV 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Ram

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı