i3 7100 için ekran kartı önerisi

FROSTTB

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı aramaktayım. Kasalarda i3 7100 var. Fiyat farkından dolayı Galax Geforce GTX 1050 Ti EXOC 4 GB ekran kartını almayı düşünüyorum. Galax 760 TL. Buna en yakın fiyat ASUS 818 TL. ASUS Expedition 1050T i OC 4 GB modeli. 20 PC ile çarpınca arada ciddi bir para söz konusu. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yarın siparişleri geçeceğim. Malum 15 tatile yetiştirmek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim Asus Expedition kullanıyorum çok memnunum bir sorunu yok. Vatan'dan almak zorunda olmasaydım Galax alıcaktım, Galax öneririm o kadar fiyat farkı gereksiz ve Galax 2-3 FPS önde.

Ekran kartı aramaktayım. Kasalarda i3 7100 var. Fiyat farkından dolayı Galax Geforce GTX 1050 Ti EXOC 4 GB ekran kartını almayı düşünüyorum. Galax 760 TL. Buna en yakın fiyat ASUS 818 TL. ASUS Expedition 1050T i OC 4 GB modeli. 20 PC ile çarpınca arada ciddi bir para söz konusu. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yarın siparişleri geçeceğim. Malum 15 tatile yetiştirmek lazım.
Hocam aynı çip var içinde.
Sadece saat hızları değişik gönderiliyor oda zaten 1-2 fps fark ettiriyor.Ekstra para vermene gerek yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı