C caradak Hectopat Katılım 11 Aralık 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2017 #1 i3 7100 işlemci aldım stok fan yeterli olur mu? Yoksa yeni bir soğutucu almaya gerek var mı? Yeni bir fan alın derseniz öneriniz ne olur? Oyun olarak Dota 2 oynuyorum ve arada film seyrediyorum. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2017
i3 7100 işlemci aldım stok fan yeterli olur mu? Yoksa yeni bir soğutucu almaya gerek var mı? Yeni bir fan alın derseniz öneriniz ne olur? Oyun olarak Dota 2 oynuyorum ve arada film seyrediyorum. Şimdiden teşekkürler.
O optokublator Kilopat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2017 #2 i3 7100 stock fan ile rahatça soğutulan bir işlemcidir. Eğer kasanız çok çok kötü değilse gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İşlemciye normal şartlarda OC yapamayacağınız için sıcaklık da normal değerlerin üzerine çıkmayacağından rahatlıkla stok fan kullanılabilir
i3 7100 stock fan ile rahatça soğutulan bir işlemcidir. Eğer kasanız çok çok kötü değilse gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İşlemciye normal şartlarda OC yapamayacağınız için sıcaklık da normal değerlerin üzerine çıkmayacağından rahatlıkla stok fan kullanılabilir