i3 7100 ve 1050 Ti ile yayın yapılır mı?

NytroGen003

Hectopat
Arkadaşlar yayın çekmek istiyorum Tomb Raider Outlast 2 gibi genellikle Singleplayer oyunlar için. Sistemim 1050 Ti ekran kartı, 8 GB RAM, 400 GB HDD Intel Core i3 3.90 GHz 7100 4 çekirdekli 4 GB VRAM yayın kaldırır mı? Kaldırmazsa hangi parçaları takmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir sistem ile düşük bitrate yayın yapanlar var ama onları işlemcisi genelde daha yüksek oluyor. Eğer imkanın varsa işlemciyi yükselt, yoksa da bir test yayını açıp kendine uygun ayarları bulana kadar biraz kurcala. İnternet hızında önemli, kaç mbps yükleme hızın var?

Benzer bir sistem ile düşük bitrate yayın yapanlar var ama onları işlemcisi genelde daha yüksek oluyor. Eğer imkanın varsa işlemciyi yükselt, yoksa da bir test yayını açıp kendine uygun ayarları bulana kadar biraz kurcala. İnternet hızında önemli, kaç mbps yükleme hızın var?
Yanıtın için teșekür ederim ben gece oynuyorum int mesgul olmuyo yükleme hızıda 2.70 küsür bu arada ișlemcimi yükseltmek istersem uyumlu hangi işlemciyi tercih etmeliyim

1050 ti ile yayın yapanlar mevcut. İşlemcin hakkında bir şey diyemem en iyisi dene ve gör. OBS üzerinden yayın aç herhangi bir yerden ve oyununu oyna. Bak fps nasıl, görüntü nasıl vs vs işte anlarsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı