i3 7100 ve HD Graphics 630 günlük kullanımda kasma ve takılmalar

Smileee454

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
WDC WD5000AZLX-08K2TA0
Ekran kartı
Intel HD Graphics 630
Anakart
Lenovo 10NK001XTX
İşlemci
i3-7100 CPU 3.90ghz
Bilgisayarımda oyun oynarken kasma ve donma nadiren oluyor ama Windows'un kendi içinde dolaşırken, dosyalara girerken falan veya tarayıcıda gezerken donmalar oluyor. Bir çözüm bulur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorum lakin önceden böyle değildi.

Hangi tarayıcıyı kullanmalıyım benim sistemim için.

Hocam tarayıcı değiştirmek pek iyi bir etken değil. Sorun genellikle HDD'den kaynaklanır çünkü sağlığı düşmüş veya hasar almış HDD oyunlarda pek sıkıntı çıkarmaz ama OS arayüzünde gezerken ve dosya aktarımı & RAR açma işlemlerinde kendini belli eder.
9 yıl kadar i3 3220 8 GB RAM ve Samsung 160 GB 7200 RPM (sağlığı kötü) kullandım SSD ile sorunlar çözüldü.

Hocam tarayıcı değiştirmek pek iyi bir etken değil. Sorun genellikle HDD'den kaynaklanır çünkü sağlığı düşmüş veya hasar almış HDD oyunlarda pek sıkıntı çıkarmaz ama OS arayüzünde gezerken ve dosya aktarımı & RAR açma işlemlerinde kendini belli eder.
9 yıl kadar i3 3220 8 GB RAM ve Samsung 160 GB 7200 RPM (sağlığı kötü) kullandım SSD ile sorunlar çözüldü.
HDD sağlığında bir problemm yok sağlığı %100

Artiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı