i3 8100 H31O0M-D nasıl Hackintosh kurulur?

WmWAr39

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12450h rtx 3050 8 gb ram p3 plus 500gb razer ornata chroma klavye rampage radiant m1 mouse viewsonic va1912 monitor + i3 8100 8 gb ram 120 ssd
i3 8100 ASUS Prime H310M-D sistemim var buna Hackintosh yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

i3 8100 ASUS Prime H310M-D sistemim var buna Hackintosh yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Sisteminize Tahoe kurabilirsiniz. Kurulumda yapmanız gereken BIOS ayarları ve kullanmanız gereken EFI klasörü imaj makalemiz içinde mevcuttur. İmajı indirerek başlayabilirsiniz.

Sisteminize Tahoe kurabilirsiniz. Kurulumda yapmanız gereken BIOS ayarları ve kullanmanız gereken EFI klasörü imaj makalemiz içinde mevcuttur. İmajı indirerek başlayabilirsiniz.

UHD 630 Liquid glass ozelliklerini kaldirmayacagini dusunuyorum. Ayrica tahoe cok yeni oldugu icin bug cikabilir. Ama gene de deneyecegim

Makalede Ryzen islemciler icin EFI dosyasi var sadece. intel olani yok

Dosya Ekleri

• 1765209614095.png
    1765209614095.png
    325,7 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
UHD 630 Liquid glass ozelliklerini kaldirmayacagini dusunuyorum. Ayrica tahoe cok yeni oldugu icin bug cikabilir. Ama yine de deneyecegim.

Makalede Ryzen islemciler icin EFI dosyasi var sadece. Intel olani yok

O halde Sequoia sürümünü deneyin.

O halde Sequoia sürümünü deneyin.

Tahoe icin EFI dosyalarini opcore simplify kullanarak cikarttim

Kurulumdayim şu an 120 GB pionner SSD var kac GB indiriyor internetten

Kurulumdayim şu an 120 GB pionner SSD var kac GB indiriyor internetten

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı