Çözüldü i3 8100 islemci kaça satılır?

• Konuyu başlatan onrcmr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.084
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar, elimde olan i3 8100 işlemciyi satmak istiyorum. Garantisi 1 yıldan fazla 2 yıla yakın kutulu fanlı. Sizce kaça satmalıyım arkadaşlar? Sıfırı 950-1050 civarında. Haksızlık olmasın diye sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
450-530 arası satarsınız hocam. Hangi siteden baktınız bilmiyorum ama i3 9100f'nin sıfırı bile 590'a satılıyor şu an.
450-530 arası satarsınız hocam. Hangi siteden baktınız bilmiyorum ama i3 9100f'nin sıfırı bile 590'a satılıyor şu an.

Derken 😂

Hocam kullanmıyorsanız satın.

Derken 😂

Hocam kullanmıyorsanız satın.
Attığınız iki sitede de stokta yok. Vatan magazasında bir ürün stokta yoksa fiyatı arttırılır. Herhangi bir yerde çok yüksek fiyatta olması değerini arttırmıyor maalesef. Daha üç ay önce i5 9400f'yi 970'e aldım. :D

Selamlar, elimde olan i3 8100 işlemciyi satmak istiyorum. Garantisi 1 yıldan fazla 2 yıla yakın kutulu fanlı. Sizce kaça satmalıyım arkadaşlar? Sıfırı 950-1050 civarında. Haksızlık olmasın diye sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
İ3 8100 fiyatları seni yanıltmasın. Daha güçlü olan İ3 9100F modelini sıfır olarak 500 liraya aldık 😀 Şuan da 550 lira civarında. Bence 370-420TL arası o model için idealdir.

Attığınız iki sitede de stokta yok. Vatan magazasında bir ürün stokta yoksa fiyatı arttırılır. Herhangi bir yerde çok yüksek fiyatta olması değerini arttırmıyor maalesef. Daha üç ay önce i5 9400f'yi 970'e aldım. :D

100 lira uyguna almışsınız.

Ki bir çok mağzada zaten o fiyata bulunabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı