Çözüldü i3 8100 islemci kaça satılır?

• Konuyu başlatan onrcmr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.085
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar, elimde olan i3 8100 işlemciyi satmak istiyorum. Garantisi 1 yıldan fazla 2 yıla yakın kutulu fanlı. Sizce kaça satmalıyım arkadaşlar? Sıfırı 950-1050 civarında. Haksızlık olmasın diye sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
450-530 arası satarsınız hocam. Hangi siteden baktınız bilmiyorum ama i3 9100f'nin sıfırı bile 590'a satılıyor şu an.
8100'ün temel avantajı grafik işlemci içermesi.

Yoksa 9100f ve 9400f çok daha mantıklı. 9100f 500 liralara bulunabiliyor.

8100'ü bu durumda 450 TL'nin üzerine sadece grafik işlemciyi kullanacak olan adam alır.

@onrcmr Hocam şimdi çoğu kullanıcının elinde ekran kartı zaten var. Kimse işlemciyi içinde GPU'da var bunun diye almıyor. Çok nadir bir kesim var APU sistem toplayan, onlar da zaten Intel'e yönelmiyor, AMD tarafında daha mantıklı seçimler var. Siz istediğiniz kadar bunun içinde GPU var diyin kimse sıfır 9100F gibi bir seçenek varken o işlemciye daha fazla para ödemez.

@onrcmr Hocam şimdi çoğu kullanıcının elinde ekran kartı zaten var. Kimse işlemciyi içinde GPU'da var bunun diye almıyor. Çok nadir bir kesim var APU sistem toplayan, onlar da zaten Intel'e yönelmiyor, AMD tarafında daha mantıklı seçimler var. Siz istediğiniz kadar bunun içinde GPU var diyin kimse sıfır 9100F gibi bir seçenek varken o işlemciye daha fazla para ödemez.

Bende yönelmem ama illa ki vardır alıcısı.

Valla baktığım çoğu yerde HB dail 900 TL sıfır fiyatları sizler diyorsunuz 350 400 ikinci el sitelerde bile 600 750 arası siz iyice öldürdünüz :)

Satılan fiyata bakmak lazım 600 TL den koymuş 1 aydır satamıyorsa piyasa fiyatı değildir muhtemelen. 1-2 günse henüz satılmamış olabilir. Net fiyatını bilmediğim için yorum yapamıyorum.

Malum dolar aldı başını gitti. i5 9500F modeli bile olmuş 1500 TL. O yüzden yeni işlemci almak çok zor, dediginiz 350 400 çıkarım ilana, olmadı hayrına birine veririm artık. :)

Valla baktığım çoğu yerde HB dail 900 TL sıfır fiyatları sizler diyorsunuz 350 400 ikinci el sitelerde bile 600 750 arası siz iyice öldürdünüz :)
Malini oldurmedim bana guven dedigim 350 lira fiyat zaten tavan fiyat oda alici olursa senin dedigin o fiyatlara bu islemciyi bilincsiz tuketiciler alir umarim yanlis anlasilma olmaz:D

Malini oldurmedim bana guven dedigim 350 lira fiyat zaten tavan fiyat oda alici olursa senin dedigin o fiyatlara bu islemciyi bilincsiz tuketiciler alir umarim yanlis anlasilma olmaz:D

Yukarıda yazdım zaten. Yanlış anlaşılma olmaz. Bilgi alışverişi yapıyoruz sonuçta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı