Çözüldü i3 8100 islemci kaça satılır?

• Konuyu başlatan onrcmr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.085
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar, elimde olan i3 8100 işlemciyi satmak istiyorum. Garantisi 1 yıldan fazla 2 yıla yakın kutulu fanlı. Sizce kaça satmalıyım arkadaşlar? Sıfırı 950-1050 civarında. Haksızlık olmasın diye sizlere sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
450-530 arası satarsınız hocam. Hangi siteden baktınız bilmiyorum ama i3 9100f'nin sıfırı bile 590'a satılıyor şu an.
Aslına bakarsanız ileride Z çipset bir anakarta geçme gibi bir planınız yoksa i5 9600KF almak biraz gereksiz gibi duruyor. Ancak, anakartınız işlemciyi stok halde beslemeye yetecektir. Ayrıca stabil soğutma performansı için yine de ekstra kaliteli bir soğutucu almak gerekiyor. (1700 civarı tutuyor ikisi). Ekstra soğutucu masrafından kaçınmak adına i5 9500f H310 için iyi bir seçenek. Bu arada aceleniz yoksa mayıs ayında satışa sunulacak olan F & P anlamında Ryzen 5 3600 ile rakip olacağını düşündüğüm 10. nesil i5 10400F'i de alternatifleriniz arasına koyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Aslına bakarsanız ileride Z çipset bir anakarta geçme gibi bir planınız yoksa i5 9600KF almak biraz gereksiz gibi duruyor. Ancak, anakartınız işlemciyi stok halde beslemeye yetecektir. Ayrıca stabil soğutma performansı için yine de ekstra kaliteli bir soğutucu almak gerekiyor. (1700 civarı tutuyor ikisi). Ekstra soğutucu masrafından kaçınmak adına i5 9500f H310 için iyi bir seçenek. Bu arada aceleniz yoksa mayıs ayında satışa sunulacak olan F & P anlamında Ryzen 5 3600 ile rakip olacağını düşündüğüm 10.nesil i5 10400F'i de alternatifleriniz arasına koyabilirsiniz.
Aslında acil ihtiyacım olmasaydı bekleyecektim, ama 9. nesil ve 10 nesil işlemcileri bir arada sunan anakart hayalim vardı, olmayacak öyle bişey sanırım yani 10. nesil ile elimizdeki herşey boşa çıkıcak çok can sıkıcı.
Tekrar merhaba 650'den ilana koyup 550'den sattım, bilginiz olsun. Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı