i3 8100 sistem toplama

Umtkardas

Hectopat
Daha fazla  
Ben bir sistem topladım. Bu sistemimde uyumsuz parça var mı? Parça önermekten daha çok uyumlu mu değil mi diye değerlendirirseniz çok mutlu olurum. Ekran kartı almayacağım çünkü bende GT 1030 var, bir süre onu kullanacağım.

Topladığım Sistem:
  • -İ3 8100 (İşlemci)
  • -MSI H310M GAMİNG PLUS INTEL SOKET 1151 DDR4 2666MHz (Anakart)
  • -Gskill 8GB (2X4GB) DDR4 3000MHz CL15 DUAL KİT (RAM)
  • -Corsair Builder VS450 450W 80PLUS (PSU)
  • -POWERBOOST ROYAL SERİSİ VK-G1002S USB 3.0 MİLDTOWER (KASA)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence RAM’i tek slot 8GB alıp, ileride imkanın olursa 1 tane daha 8GB ekleyebilirsin.
Anakartta 4 RAM slotu var. Sorun olmaz yani. Ama evet bana sorarsanız bence de tek kanal 8 GB almalı. Günümüz oyunlarına artık 16 GB bile az kalıyor. İleride render gibi işler için 16 GB yapılabilir RAM'ler.

Galiba oyun odaklı yapmaya çalışıyor. Çift slot daha performans verdiğinden onu seçmiş olabilir.
Evet ama ileride RAM eklemek istediğinde boş yere sistemden 4GB RAM çıkaracak.

Anakartta 4 RAM slotu var. Sorun olmaz yani. Ama evet bana sorarsanız bence de tek kanal 8 GB almalı. Günümüz oyunlarına artık 16 GB bile az kalıyor. İleride render gibi işler için 16 GB yapılabilir RAM'ler.
AMD modelinde 4 RAM slotu var. Intel modelinde 2.
MSI H310M GAMING PLUS DDR4 2666 DVI VGA SATA 6GB/S USB3.1 Fiyatı
Msi H310M Gaming Plus DDR4 DDR4 2666 DVI USB3.1 8.Nesil Gaming Anakart incehesap.com

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı