i3 8100 vs Ryzen 2200G

Yani senin arkadaşın sıkıntı yaşadı diye o işlemci çöp mu oluyor? Teknoloji şans işidir bazen. Sıfır aldığın ekran kartında bile CW sorunu çıkabiliyor.
Bahsettiğimiz işlemci ve ekran kartı ile kimse sıkıntı yaşamazken senin arkadaşın sıkıntı yaşadı diye çöp mü oluyor? Eğer bir sıkıntısı varsa yollar garantiye; tamir görür, değişir veya her ne ise çözülüp sıkıntısız kullanır. Bir kişi bir sorun yaşadı diye çöp olmuyor.
 
Bu tarz yığınla konu var sosyalde. Tek sıkıntı yaşayan arkadaşım değil.
 
7 yıllık 3770 var bende hala çöp olmadı kardeşim aldırma. Yenilere bile taş çıkartıyor.

3770'ten bahsediyorsunuz :)

Eğer ikisi arasında kaldıysanız, fiyatta eğer 900 liranın alt bandında 8100 bulabilirseniz i3 tercih ederim. Tek çekirdek performansı çok iyi. Oyun için tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı