i3 9100F sisteme ikinci el ekran kartı önerisi

• Konuyu başlatan crexxy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 80

crexxy

Decapat
Daha fazla  
i3 9100F.
8 GB RAM.
H310M 2.0
256 SSD.
500 hard disk.
HP 300W PSU.

Sistemim var, normalde RX 550 4 GB ekran kartım vardı fakat ekran kartı ve PSU yandığı için yedek ekran kartı taktım. Şu an güzel bir ekran kartı arayışındayım. İkinci el olarak önerebileceğiniz F/P bir ekran kartı var mı? Bilgisayarda sadece oyun oynanıyor. Valorant, CS, GTA 5 oynatmasını istiyorum. RX 550 ile oynatıyordu.

PSU ve ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 9100F.
8 GB RAM.
H310M 2.0
256 SSD.
500 hard disk.
HP 300W PSU.

Sistemim var, normalde RX 550 4 GB ekran kartım vardı fakat ekran kartı ve PSU yandığı için yedek ekran kartı taktım. Şu an güzel bir ekran kartı arayışındayım. İkinci el olarak önerebileceğiniz F/P bir ekran kartı var mı? Bilgisayarda sadece oyun oynanıyor. Valorant, CS, GTA 5 oynatmasını istiyorum. RX 550 ile oynatıyordu.

PSU ve ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
Hocam bütçeniz nedir acaba? Ve ikisi de ikinci el mi olacak?

Ekran kartı için Max 4500 TL çıkabilirim PSU için de 500 600 TL civarında verebilirim

Ekran kartı 2. el daha iyi olur sağlam bir şey alabilirim gtx 1660ti buldum gigabyte in 6 gb
Hocam ekran kartı için rtx 2060 olabilir fakat ucuz ve temizlerinden bulmanız gerek 4000 küsürden başlıyor piyasası 5-5.5 diye devam ediyor. AMD kartlarda da RX 5600 XT diyebilirim. PSU için ise bence o bütçe biraz az kalmış, onun yerine ekran kartından kısıp PSU'ya yüklemelisiniz bence. Sonuçta dandik bir güç kaynağın olduktan sonra diğerlerinin bir önemi yok bence çok da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı