i3 9100F ve GTX 1650 Super sistemde ekrana görüntü gelmiyor

Hozanrzgr

Centipat
Katılım
2 Mayıs 2020
Mesajlar
7
Merhabalar. Sistemim;
- i3 9100F işlemci.
-GTX 1650 Super ekran kartı.
- Gigabyte H310 anakart.
- Corsair 8 GB RAM.
- HDD yok henüz.
- Aerecool 500W güç kaynağı var.
Sistemimi kendim topladım montajında herhangi bir sorun yok, monitörüm eski model olduğu için anakarttan görüntü almaya çalıştım (DVI to VGA dönüştürücü istedim henüz elime ulaşmadı) ve ekrana görüntü gelmiyor. Biraz araştırdım BIOS güncellemesi yapmam gerekiyormuş. Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim? Veya dönüştürücü gelince ekran kartından görüntü almaya çalışırsam sorun düzelir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz F serisi yani içerisinde grafik birimi yok. O yüzden BIOS güncelleseniz bile görüntü alamazsınız (BIOS güncellemesi yapmazsanız işlemciniz tanınmayacaktır zaten o ayrı). Dönüştürücünün gelmesini beklemekten başka çareniz yok.
 
Dönüştürücü geldikten sonra da sisteminiz açılmayacak. BIOS güncellemesi yapmak zorundasınız. Eğer satın aldığınız yer anakartı size yollamadan önce güncel BIOS'u kurmadıysa, 8. nesil bir işlemci bulup BIOS güncellemesini siz yapacaksınız.
 
8. nesil olarak en düşük işlemciler Celeron G4900 ve G4920 sonrasında Pentium G5400 geliyor. 2. el olarak alın. Yada mağazadan veya arkadaşdan bulun.
https://www.hepsiburada.com/intel-d...gaza=Dualpazar&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc bu işlemciyle olur mu
Dönüştürücü geldikten sonra da sisteminiz açılmayacak. BIOS güncellemesi yapmak zorundasınız. Eğer satın aldığınız yer anakartı size yollamadan önce güncel BIOS'u kurmadıysa, 8. nesil bir işlemci bulup BIOS güncellemesini siz yapacaksınız.
8. Nesil işlemciyi buldum diyelim , kasaya direkt taktığım zaman görüntü gelecek mi
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı