f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #11 Erdinç Eren Alan 0 dedi: Ve aynı zamanda Intel'in 9.nesil işlemcilerinin sevilmeme sebebi. Genişletmek için tıkla... Ne zaman mesaj yazmayı bırakacaksınız hocam? Konuyu açalı 3 ay oldu. Hala tarihe bakmadan konuyu hortlatıp duruyorsunuz.
Erdinç Eren Alan 0 dedi: Ve aynı zamanda Intel'in 9.nesil işlemcilerinin sevilmeme sebebi. Genişletmek için tıkla... Ne zaman mesaj yazmayı bırakacaksınız hocam? Konuyu açalı 3 ay oldu. Hala tarihe bakmadan konuyu hortlatıp duruyorsunuz.
Erdinç Eren Alan 0 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.463 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #12 f3turan dedi: Ne zaman mesaj yazmayı bırakacaksınız hocam? Konuyu açalı 3 ay oldu. Hala tarihe bakmadan konuyu hortlatıp duruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu ben hortlatmadım zaten Birileri sağlam hortlatmış, konu arasında benim mesajım alıntılanmış
f3turan dedi: Ne zaman mesaj yazmayı bırakacaksınız hocam? Konuyu açalı 3 ay oldu. Hala tarihe bakmadan konuyu hortlatıp duruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu ben hortlatmadım zaten Birileri sağlam hortlatmış, konu arasında benim mesajım alıntılanmış