i3-9100FE R9 280 sistem ekrana görüntü gelmiyor

Yusuf Eren Tek

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar yeni bir sistem topluyorum sistem özellikleri:
i3-9100F
Gigabyte H310M h2.0
HyperX DDR4 8 GB RAM.
R9 280 ekran kartı.
600W 80+ PSU.
Arkadaşlar bu sisteme eski ekran kartı vardı evde (9600GT) onu taktığımda görüntü alabiliyorum lakin R9 280 ekran kartımı taktığımda görüntü alamıyorum. Ekran kartı arızalı değil başka sistemlerde ekran veriyor. Başka PSU ve RAM ile denedim yine sonuç alamadım. BIOS Update ve reset attım yine sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Hocam bende bilgisayarı DP 1.2 kabloyla monitöre bağladım ancak bios ekranında görüntü gelmedi. Orayı geçip Windows ekranına geçince görüntü geliyor. Elinizde varsa Dp ve hdmı farklı kablolarla deneyin belki görüntü gelir eger bios ekranı ve Windows kurulum asamasindaysaniz.

Hocam biosa bile erişemiyorum. Hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Monitörün ışığı yanıp sönüyor. BIOS'u eski ekran kartını kullanarak güncelledim.
[Güncelleme]
Anakarta speaker bağladığımda 5 kısa bip sesi alıyorum. Ekran kartını çıkardığımda devam ediyor ki bence apu bir işlemciye sahip olmadığımdan kaynaklanıyor. Eski ekran kartını yani 9600gt yi taktığımda bu sorun ortadan kalkıyor.
[Güncelleme]
Anakartı değiştikten sonra sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…