İ3 CPU 530 ve ATİ HD 4850 Yerine Sistem tavsiyesi

domurcukgul

Hectopat

Merhaba arkadaşlar. Sistemi değiştirmek istiyorum.

• ANAKART-GA P55 UDL3L
  • İŞLEMCİ-İ3 CPU 530 2.930
  • EKRAN KARTI-SAPPHİRE ATİ HD 4850
  • RAM-KİNGSTON2*2- 4 GB
  • POWER-COOLER MASTER 80+BRONZE GX 650 (Yeni aldım)
  • KASA-CORSAİR 200 R(YENİ ALDIM)

Sistemi yenilemeyi nereden başlamalıyım ve tavsiyeleriniz. Teşekkürler.

Bu sistemde cryis 3 oynanabilirmi?

- - - Güncellendi - - -

İleriye dönük iyi bir ekran kartı önerebilirmisiniz?Ekran kartıyla değişime başlayabilirim.

İleriye dönük bir ekran kartı istiyorsan ve oyunları en son ayarda açmasını istiyorsan aşağıdaki grafikteki ekran kartlarından birini almalısın. GTX 680, R9 280X, 7970, GTX 770, GTX 780, R9 290X, GTX 690, 7990 alabilirsin ama bu kartların bağzıları aşırı derecede pahalı. Bütçene uygun olanlardan birini al.

Yalnız bu değerler 1920x1080 çözünürlüğüne göre yani FullHD çözünürlükte oynayacaksan geçerli. Eğer daha düşük çözünürlükte oynayacaksan yani monitörün daha düşük çözünürlükte çalışıyorsa bunların dışında daha uygun fiyatlı ekran kartı da alabilirsin.

crysis3_1920_1080.gif

Hafta sonu vatan indiriminden ASUS HD7950 DIRECTCU II TOP GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI'nı aldım. Kasanın kapağını açtım sorun yaşatır diye takıp takmamakla tereddütde kaldım. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı